May 6, 2009

butik Bangi

salam sis, sila tgk baju2 baru tu ye. tqvm kepada semua yg hantar email kat sue utk bagi idea apa clothing yg diorang nak. rasanya dah ada yg sue fulfill request tu kan. yg belum ada tu, sue cuba dapatkan lagi ok. more to come next week. insyaAllah.
serba sedikit pasal butik tu. sekarang tgh renovate. macam lambat aje lagi nak start bukak sebab lambat dpt kontraktor yg sesuai. kecik aje butik ni. tapi bole la muat 20 org customer serentak. ada living room kat depan. so kalau bawak hubby or anak2 or bf or parents, diorg bole rilek2 lepak tgk tv, and pakai wifi kat living room. wifi sue kasik free aje ;p. speed laju punya :p sebab sue pun kaki internet jugak eheh


address: No.18A, Tingkat 1, Jalan 6C/7, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.
kat area pasar malam bb bangi tu. ada shell, maybank sume. ada org panggil tempat tu fasa 1 bb bangi. tempat kami satu deret dgn Bank Islam. kat tingkat 1 atas kedai accessories kereta S-Cool. sekarang signboard dia eTiQa Takaful Mahmudin Agency tu.


pandangan dari luar.


tempat asal. color tak cantik. dinding tak rata. kabel elektrik berselirat sana sini. karpet lama dah cabut. partition lama pun dah cabut supaya luas sket.
(1 mei 2009)


kabel letrik tengah tanam. baru tgh cat alas putih (4 mei 2009)

okla dah abis membebel. nak tido dulu. esok banyak benda kena pikir and buat. take care ;)

11 comments:

  1. Congratulations Sue!

    I will support you all the way.I paling suka muslimah working hard in business like you. :-)

    All the best sweetheart

    ReplyDelete
  2. wahhh..
    da dkt sgt la tu nk singgah slaloo kt butik ni..
    tahniah ye!
    semoga berkembang n dan lebih maju..
    ganbatte ne!

    ReplyDelete
  3. alamak! da grad taun ni, so xdpt a nk g sane hehehe, xpe a nnt konvo bln 8 ni leh g jenguk jap

    ReplyDelete
  4. dekta je dgn umag...selalu gak dtg kt bank islam ni... dah siap ke butik ni...klu dah siap leh la saya trs g sana...

    ReplyDelete
  5. tahniah sue..Suke tgk collection baju kat boutique sue..nanti sy datang key..

    Aini

    ReplyDelete
  6. dah bukak dah boutique
    jemput datangla semua ye :)

    ReplyDelete
  7. waa..cm besh jer. sy tringin jgk nk join..
    nk wt part time kt ctu bleyh..t da bes blaja leyh wt full time..minat sgt ni.=)

    wani.

    ReplyDelete
  8. bole tu kalau nak kerja part time. skrg kak sue tengah cari pekerja part time. kalau nak kerja, email la kak sue, dtg interbiu

    ReplyDelete
  9. susah kan nak cari pekerja yg leh dipercayai, anyway wish u all da best na :D

    ReplyDelete
  10. emmm... bila kita buka web sis ni best jer barang sis jual
    kita pon cm nak join sis keje tp kita jauh kat seremban...
    kalo nak join pon kita ambik part time...

    ReplyDelete
  11. Kak sue...sy ada email kt akak psl jawatan kosong...hrp dpt reply..TQ

    ReplyDelete