May 19, 2009

more updates on eightdesigns physical boutique


sue and adilah. adilah is my sis in law cum temporary boutique assistant ehehe


inside our little boutique. still waiting for more stocks


my hubby and adilah.


our empty living room


our empty tv bench waiting for a plasma tv donated by anyone reading this :p hehe

13 comments:

  1. waahh..cntiklah butik...rs tingin sgt nk g..siap ajak kwn..hihi

    ReplyDelete
  2. kaksu..beg2 u letak kt ne? nmpak best je boutique u dlm pic nie.. nnti haja nak dtg yer..siap promote dah kt member2. hehehe xyah susah2 nk beli on9 lg..xde la risau baju tu x muat ke..

    ReplyDelete
  3. teeha, jemput la dtg. teeha kan dekat aje ;)

    ReplyDelete
  4. beg2 belom masuk lagi haja. insyaAllah 2-3 hari lagi masuk kasut monobo dan stok baju baru ;) thx haja coz sudi dtg lepak2 ngan kak sue sambil kemas2 butik that day. nice knowing u sis ;)

    ReplyDelete
  5. Hai Kasu.
    Tahniah atas pembukaan butik pertama.
    Di hari mendatang, pastikan butik cawangan di buka kat Cyberjaya pula.
    Hihihi...
    - Am

    ReplyDelete
  6. waaaahhh kak sue.. nanti diha ade mase diha singgah kedai kak sue k.. ^^

    ReplyDelete
  7. cantiknye butik kak su! menarik2.. haja da kate nak bawak nanti.. leh la melawat sambil membeli belah nti..heee

    -shahida salim

    ReplyDelete
  8. sis.
    saya nak tnya.
    ada lg x sweater polka dots or yg love shape dlm pic kat ats tu..blakang hubby sis.
    saya stay png.so x leh la nk g butik tu.
    sakura_pscs@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. hye sis,
    sweater/cardigan polkadots (code 151) is available. not sure which love shaped cardigan are u referring too, either the pink one (code 206) or the white one (code 210) but both are also available. kalau confirm isi la order form dibawah ye

    tx sis

    ReplyDelete
  10. tahniah sbb da buka butik! saya nk tanya, tak semua baju tu di jual di blog ke? nmpak mcm ada pieces yg tak ada kat blog..love your taste btw.. ;p

    ReplyDelete
  11. hye hoshi,
    since bukak offline butik ni, kami mmg ade buat massive restock. unfortunately tak sempat nak upload semua lagi. ada any particular item that u are interested in? maybe sue boleh upload yg tu dulu :)

    ReplyDelete
  12. x ada function kat kl ke?
    jauh sgt la bangi tu.

    ReplyDelete
  13. hye sis Suhaida :) . rasanya eightDesigns dah tak dpt nak join bazaar/events kat kl buat masa skrg. maybe in future ye. sis beli online la ye ;)

    ReplyDelete