May 17, 2009

WE ARE NOW IN BUSINESS!!

Good news darlings!! You can now drop by at our physical boutique/ office today!! 


Address: 
No.18A, Tingkat 1, Jalan 6C/7, Fasa 1, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor. 


Open: Monday to Friday 10.30am to 7.30pm
Close: Saturday, Sunday and Selangor Public Holidays.


Tel no: 013-6784012 (Sue and Dhania)
Email: order@eightdesignsboutique.com

Below is a google map to our boutique. (TIPS: Use google map to get directions from Toll Bangi or Toll Kajang)



View Larger Map


click on the map for better viewing. already set the size as A4 for you to easily print it ;)


Look up for our signboard. We are on the 1st floor. We are in same building with Bank Islam in the area of pasar malam fasa 1 (seksyen16) b.b.bangi:). 


51 comments:

  1. salam,
    website yang attractive and bisnes yang hebat, alhamdulillah~
    cuma nak tanya, ada tak kain labuh or gown labuh...hmmm...maksudnya mcm ni, saya nak cari kain yang boleh mix and match dgn byk2 baju...tak nipis dan fabrik yang tak lekat kat badan(kaki)...warna plain atau bercorak for youngsters...
    thank you for your attention~

    ReplyDelete
  2. salam,

    kain/gaun labuh setakat ni takde. but we do have skirts though (not sure if they fit your description though). ade contoh tak? if promosing boleh kami stock

    sue

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Salam, You have been reviewed.
    Baju semua cantik2!
    Tried to inform you earlier, but not able to email you with the email address given.
    Welcome to http://curvylovelylady.blogspot.com/
    Thanks!

    ReplyDelete
  5. cantek ah kak. kedai kat bangi je. duk usha2 dari td, pk pk kalau dpt test ni best gak. skali tgk2 ade kedai kat jln 6. ahha.. nnti saye turun usha. gudlak bisnis!

    ReplyDelete
  6. hehe datang jgn datang. lagix2 kalau dekat kan ;)

    ReplyDelete
  7. yeay...sy pn nk dtg...insyaallah.cantik seme baju

    ReplyDelete
  8. salam kak,
    map yg akak tunjuk tu xterang la..
    naik kelabu dh bijik mate nih..

    ReplyDelete
  9. to Honey:
    x terang ke? dah siap buat utk ngamx2 A4 dah tu.
    dah klik kat gambar?

    ReplyDelete
  10. salam...congrats for ur bisnes n ur clothes cntik2 blake..i nk book kt intrnt tp byar cash directly boleh ke?i mean i dtg ur kdai la...i dudk kt bbb jugak.dekat ngn ukm.if u dun mind...

    ReplyDelete
  11. salam farahliyana :)
    bole aje kalau farah nak book kat internet, then byr cash kat butik. tapi kami simpan baju yg farah order selama 3 hari je. so farah bole la dtg dlm masa 3 hari tu. jemput la datang ye sis

    ReplyDelete
  12. tq sue for the respon...nk tanye lg..since i duduk hstel n sush skit blik umh.do u mind if i book n byar half online half butik..then ill collect at ur butik..bukannyer ape..takot nk bju yng i minat org dh book..ohhohoho..dun worry sis..im a serious buyer..

    ReplyDelete
  13. to farahliyana,
    ok la tu farah. kami tak kesah sgt. bole aje :)

    ReplyDelete
  14. a'ah la... betul3x memang cantik2 semuanya... saya yg tak nak shopping pun tergoda... nak gi sana pagi ni.. nak cuci mata and tangkap beberapa helai baju2 cun.. hehehe...

    ReplyDelete
  15. hye sue!xpenah komen kat cini kan..almaklumlah..nisa low profile..eceh..btw, cgrats100x sis!baju2 sue sumenye memang gempak abes la..up-2-date n cntik+sama cam dalam pic..xdela cam certain2 iklan yg indah khabar dari rupe kan..n most important is..CAN BE TRUST..=)..anyway,bile nk bukak cwgn kat jb lak?nisa sure gle msti dpt smbutan..nisa cdgkan bukak kat plaza agsana..n i can be ur worker=p

    ReplyDelete
  16. salam..bile nk bkk boutique kt Parkson KB nyer???

    ReplyDelete
  17. Hi sis sally,
    boutique kat parkson KB tu on d way dah sis..
    rajin2 la tgk website k :)
    nnt kite akan update kat cni..
    thanks dear ;)

    ReplyDelete
  18. salam,
    bla nak buka cawangan baru kat area pj o subang?

    ReplyDelete
  19. akak... kdai akak ni dekat dgn shell ek.. nnt kalo sy nk dtg usha2 bleh... sy bdak jalan 6 jgak.. ;P- flibuddie

    ReplyDelete
  20. a'ah..dkt ngan shell..
    sederet ngan bank islam..dtg la ;)

    ReplyDelete
  21. salam..
    akak,butik ni dkt ngan warta ke?saye fr putrajaya..teringin sgt nk g butik akak.tp tak sure jln..

    ReplyDelete
  22. Salam sis,

    butik ni terletak kat shell fasa 1, dekat area pasar malam.

    ReplyDelete
  23. wow..dekat la camtu..leh gi nengok trs la camni.. :)
    saiz cam shaye nie byk x? shaye ni dh la kurus :P

    ReplyDelete
  24. salam misz iera,

    kalau dah dekat, marilah singgah ye :)
    size cam sis ade byk
    datang la tgk2 dlu :)

    ReplyDelete
  25. okep2..boleh aje..insyaAllah xde ape2 hal akan dtg nya... :)
    wahh xsabar nak tgk baju baru nieh..hehe :)

    ReplyDelete
  26. Salam Sue.. Bandar Baru Bangi kat seksyen mana.. nak g tp x tau sgt area situ.. tq

    ReplyDelete
  27. salam sis,

    cuba tgk peta kat atas tu. Senang tanye org kat mana Fasa 1, ade Bank Islam, Maybank & Pejabat Pos. Tgk atas sebab kami di tingkat 1 :)

    ReplyDelete
  28. salam,

    saya dah add cart utk item yg saya nak beli tapi bila nk proceed asyik ade error je.
    so mcm mane eh?
    nak proceed guna cart to jgk atau just guna form dlm web ni je.

    ReplyDelete
  29. salam DaHyun,

    maybe tadi ada problem dgn database sekejap
    now rasanya dah ok
    sis boleh try semula, if tak boleh jugak
    sis boleh isi je order form dlm blog ni
    thanx :)

    ReplyDelete
  30. dah lama x bukak eightdesigns...dulu penah beli online..baju sgt best..rs excited nk d butik..ada jual baju maternity x?

    ReplyDelete
  31. Salam...

    Dear Sue,

    We would like to invite u to set up ur boutique in our strip mall, 9 Avenue Nilai.
    If u interested to open new oulet at our place, pls call me at 012-246 1382. Now I try to find muslimah boutique at our mall. pls feel free to log in our facebook by search 9 Avenue. Thank u.

    Rgds, Aisyah Rahim

    ReplyDelete
  32. u all ade jual skirt x..? kt mne nk tgk dlm page u all ni ekk..?

    ReplyDelete
  33. salam.. na tanye ade tak cardigan yg harganya bwh rm30? ;)

    ReplyDelete
  34. hye,nk tanye,leopard cardi & denim shirt nadwatul ade x kt boutique kb?

    ReplyDelete
  35. berkenan kat polka dot cardigan n extender skirt..will drop by at ur BBB shop..online order asyik error jeeeeee.

    tumpang iklan gak ye...tq
    http://eenagallery.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. Salam,
    congrats! designs are so inspiring! but then, susah sgt nak cari plus size.. sungguh menghampakan. corak2 dan fabrik mmg sesuai sgt utk youngsters, tapi utk yg ber-super size mcm saya susah nak membeli. kebanyakan kedai or online boutique yg jual plus sizes bercorak agak 'ke-TUAan'..so org2 yg msih muda mcm saya yet bersaiz lebih besar tak banyak pilihan especially yg jenis lengan panjang.

    ReplyDelete
  37. salam Kate,

    thx for the ideas. we are doing our best to provide more choices for plus size. and for now, we still have few for you to take a look at. here:http://www.eightdesignsboutique.com/search/label/plus%20size

    thank you dear :)

    ReplyDelete
  38. salam...

    I would like to ask. Whether your company can accept training student for 2 months which suitable Diploma in Fashion & Retail Design from private university.

    TQ.

    -deja262105@gmail.com-

    ReplyDelete
  39. lawa2 nyer baju.. baju utk saiz org besar ad x??

    ReplyDelete
  40. ada juga sis. utk plus size boleh tengok kat bahagian PRODUCT CATEGORIES, ada link PLUS SIZE dibawahnya.

    ReplyDelete
  41. as salam...

    hi, sy nak tanye, Pallazo Pants Husna, boleh tak ambik gmbr view blakang?... im interested with this pants.. tp takut tak muat...

    tqvm

    ReplyDelete
  42. sy dh send form order..tp nk tnye mcm mana nk buat pembayaran???

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum
    dari bukit jalil nk ke kedai ni jauh x??
    ~sue~

    ReplyDelete
  44. where is your CIMB account number ? so i can do my payment?

    ReplyDelete
  45. sis boleh isi order form dulu ye,nnt kami akan reply beserta maklumat mengenai payment :)

    ReplyDelete
  46. assalam..saya suke dengan design baju n kasut kat butik nie..tapi saya da order n da isi order form da..butik ada reply n 1 baju,maxi yg saya order da xde..but sy tengok dia kata da restock balek so mesej saya yg tu xdibalas..so saya kena isi order form yg lain ke?

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum.. Nak tanya.. 1st may ni kedai bukak tak??
    nadiah.idna@gmail.com

    ReplyDelete
  48. masih ada lg ke outlet kat kota bharu trade center? apa nm butiknya?

    ReplyDelete
  49. Mohon bukalah cwngan di area2 Seremban.. Kami2 disini menunggu .. org2 seremban berharapppp.... hehehehe .. :D

    ReplyDelete