Aug 13, 2009

Tanya pendapat

salam sis,
sue nak tanya, ada ke yg nak beli baju renang muslimah dan kasut2 crocs? kalau ada yg berminat, maybe eightDesigns bole pertimbangkan utk jual pattern yg korang nak. bagitau la yg macam mana korang minat. amacam? kalau ada yg nak, inform la ye. bole email ke sue@eightdesignsboutique.com

thx dear :)

8 comments:

  1. Salam,
    kalau baju renang muslimah bagus jugak nak jual, cuma biasanya baju renang muslimah agak mahal sebab dia covered sumer kan .kalau nk jual, memang bagus tuk muslimah yg cari baju renang,laei pon blaja renang kan bagus=D. Kasut crocs? erm ada x kasut crocs harga dia rm50 ke bawah ? ehehhe. sebab kasut crocs mmg cantek tp mahal. rasanye better jual monobo coz harga dia rm39. laeipon, monobo ada laei design laen yg cantek2 selain design kak sue jual sekarang ni. kite tgk kat website singapore monobo hari tu. ada design laen. kalo boleh dptkan yg tu bagus juga. =D

    ReplyDelete
  2. yupe2....
    interested in crocs...
    heeeheehe...
    in low price la.. but not da imitation one..
    haha

    ReplyDelete
  3. kak su. pendapat saye psal crocs. sbb bace dlm forum, crocs skrg dh ragu2 mane yg ori ngan tak. sbb ori kan mahal gile. pastu skrg dah ramai org jual crocs yg claimed ori pastu murah smacam plak. tak best la crocs kak su. restock la white pants pastu jual belt skali. saye duk usha hari2 nih.

    ReplyDelete
  4. salam kak su, cardigan ni nmpak cam best la, saiz XL kaler hitam ade lg tak? igt nk g tgk kat kedai akak dalam minggu ni...

    ReplyDelete
  5. to anonymous:
    lili's cardigan tu memang best. best sgt. saiz XL kaler hitam ada lagi. kak sue restock lagi kelmarin

    ReplyDelete
  6. klau 8design ade jual kasut crocs mmg sy bli
    nk sgt2!!

    ReplyDelete
  7. cuba la kak sue jual crocs lak..tgk market cne..ada gak usha kat blog yg jual crocs..harga mmg murah la banding dgn butik..saya berminat. -lily-

    ReplyDelete