Dec 16, 2009

dua cara membuat order

salam darlings :)

disebabkan terlalu banyak permintaan untuk order seperti cara yg lama, maka terpaksalah eightDesigns ikut he he.. demi sis semua ye...

cara pertama(cara lama):
isi ORDER FORM kat blog ni atau pun kat website www.muslimchicfashion.com

atau

cara kedua(cara baru):
guna sistem cart di website. baca artikel ni utk cara2nya. klik sini

sis amat digalakkan utk order melalui sistem cart sebab memang cepat dan senang. customer yg order melalui sistem cart akan diberi keutamaan, sebab baju yg sis order tu memang dah confirm ada.

kalau order melalui ORDER FORM, kena tunggu feedback dari eightDesigns dulu, tengok dulu baju yg sis nak tu ada ke tak, then baru bole byr.

oraits semua? harap maklum

selamat bershopping :)

~sue and amna