Mar 12, 2010

Bloggers! review eightDesigns and dpt 3 helai baju *free setiap bulan!

Salam darlings!

Dalam duk terfikir2 saban hari.. tetiba sue dapat idea. dah byk bulan sue asyik fokus kat butik eightDesigns di Kota Bharu, sampai terlupa kat butik Bangi. rasa boring pulak kalau takde aktiviti utk customer kat online ni kan. ni sue dpt idea canggih punye. win-win situation. sis promote eightDesigns, sis dapat baju free.

tiga (3) blog/web yg hantar traffic paling banyak kepada eightDesigns setiap bulan akan dapat 1 helai baju percuma setiap seorang.

ada beberapa cara utk promote dan hantar traffic. cadangan:

1)sis yg ada blog, atau website, atau myspace, bole buat satu review berkenaan eightDesigns. cerita aje apa2 pasal eightDesigns... kalau sis yg dah pernah beli baju dari eightDesigns tu lagi senang, bole buat post atau review.. and letak sekali gambar yg sis pakai baju eightDesigns tu... guna la apa-apa creativity masing2

2)dan bole juga buat link list kepada blog www.eightdesignsboutique.com atau www.muslimchicfashion.com. bole copy banner eightdesigns jugak.

3) bole promote kat facebook dan email jugak. tapi kalau nak promote kat facebook dan email, sis kena direct kawan-kawan masuk blog sendiri dulu. dan baru diorang klik link eightDesigns kat blog sis. kami tak dpt trace sape yg hantar traffic dari facebook/email.

sis bole pakai mana2 gambar eightDesigns, yg penting mesti credit gambar tu kpd eightDesigns.

tiga (3) blog/web yg hantar traffic paling banyak kepada eightDesigns setiap bulan akan dapat 1 helai baju percuma setiap seorang. maknanya ada 3 pemenang setiap bulan. pemenang bole pilih mana2 baju yg ada stok buat masa tu. tak kesah berapa harga. kos penghantaran ditanggung oleh eightDesigns. kalau pemenang nak tukar baju selepas baju dihantar, kos penghantaran kali kedua akan ditanggung oleh pemenang.

eightDesigns akan hantar hadiah selepas keputusan diumumkan. eightDesigns akan trace traffic yang masuk menggunakan google analytics, confirm adil punye. traffic yg masuk akan dikira jumlah bagi kedua-dua blog dan website eightDesigns. oh ye.. penghantaran dibuat ke alamat di seluruh Malaysia sahaja.. overseas tak dpt la nampaknya huhu.

peluang ni terbuka kepada semua, termasuk blogshop owners. blog yg dah pernah menang hanya akan menang pada kitaran 3 bulan sekali sahaja. so takkan ada blog yg menang berturut-turut setiap bulan. so bole bagi peluang utk blog lain pulak menang. baru adil.

setakat ni sue plan nak buat contest ni setiap bulan. tengok macam mana sambutan participant nanti.

contest start pada 15hb mac. jadi pemenang akan diumumkan selepas 15hb setiap bulan.

ok, jadi sape nak jadi pemenang utk closing 15 april ni silakan email nama penuh, delivery address, tel no, dan url blog/web anda kpd sue@eightdesignsboutique.com

kalau info di atas tak jelas, bole tanya ye ;)

4 comments:

  1. hmm..kalau tak pernah beli , boleh join ke? :) mmg selalu jenguk tapi belum berkesempatan nak beli..

    ReplyDelete
  2. hi sis,
    kalau tak pernah beli pun boleh join, takde hal punye :)

    ReplyDelete
  3. wah best2.. dapat 3 baju sebulan yer sis? takde expired date ek ..

    ReplyDelete
  4. hi sis ain,

    err macam salah paham je tu. 3 org pemenang setiap bulan akan dapat sehelai baju seorang, utk bulan itu sahaja. next month utk org lain plak :)

    ReplyDelete