Apr 1, 2010

Cardigan lili dah sampai stok baru & perubahan business hour

salam sis,

ada sikit announcement ni

untuk Butik Bangi dan online purchase:

1) cardigan lili dah sampai stok baru. black banyak, dan grey sikit. yg dah byr deposit Rm10 tu bole buat full payment ye, so eightDesigns bole hantar cepat. yg belum order, dipersilakan la order :)

2) butik Bangi dah ubah business hour:

monday to friday: open (10.30am to 7.30pm)

saturday: by appointment.
sis bole call 013 6784012/013-3995362 utk buat appointment. better inform latest by friday.

sunday: close

kalau nak dtg lepas 7.30pm sis bole call dulu ye

3) delivery macam biasa, monday to friday setiap hari kecuali cuti umum

4) rasanya sue dah terlalu lambat untuk perkenalkan staff baru yg dah banyak tolong sue kat butik Bangi, namanya sis Dhania. Dhania handle semua urusan beli kat online. bukan Amna lagi yg handle ye. Amna dah pindah ke Kota Bharu sejak 1 March 2010. nanti kalau ada peluang, bole letak gambar Dhania kat blog, itupun kalau dia nak laa.. (dia segan tu :p)

untuk butik Kota Bharu:

1) cardigan lili dah dihantar ke sana. dalam 3 hari lagi sampai, insyaAllah. yg dah order cardigan tu bole call dulu before datang collect. call Amna 012 9511059

2) purchase pakai credit card belum ada lagi kat butik KB. sue tengah usahakan. takes time sikit. pakai mbf. bila machine credit card tu dah ready, sue inform lagi ye. sue tau, ramai yg mintak nak byr pakai credit card. harap bersabar ye sis

4 comments:

  1. salam sis...
    ritu sy da byr deposit, so now sy juz need to bank in ag rm35 at ur acont num. je la ea? or kna isi form tu?

    ReplyDelete
  2. salam sis,

    kami dah forwadkan purchase order, sis boleh check emel ya. thanks :)

    ReplyDelete
  3. salam sue. luar topik sikit ya. kakchik baru tahu yg sue dah buka cwgn di KBTC. tahniah ya sue. hari ni nak pi makan radix fc kat situ, kakchik ingat nak singgah butik sue, saja lihat2.

    ReplyDelete
  4. time kasih kak chikc, nanti jemputlah dtg ke butik di KB :)

    ReplyDelete