Jul 14, 2010

Pre-Order Hanan Long Cardigan

Salam semua sis yg cantik2 belaka,

pre-order untuk hanan long cardigan kini dibuka. cardigan ni design sebijik macam lili long cardigan yang glemer tu. cuma cardigan hanan ni guna material yg lebih bagus. kain sedap betul pakai.

harga sehelai RM49
color untuk pre-order: black sahaja.
size: S, M, L, XL

S: shoulder 14.5 | bust 34 | hip 35 | length 28 | sleeve length 24
M: shoulder 15 | bust 37 | hip 37 | length 28 | sleeve length 24
L: shoulder 15.5 | bust 39 | hip 40 | length 28 | sleeve length 24
XL: shoulder 16 | bust 40 | hip 42 | length 28 | sleeve length 24

sis bole isi order form ye. deposit RM20 diperlukan untuk pre-order. in case kami takde stock, deposit akan dipulangkan 100%.


zatil pakai kaler purple.

7 comments:

  1. salam, nk yg ni ada lagi tak size L kaler hitam.

    whitebird@gmail.com

    ReplyDelete
  2. TK JUMPA PUN NO AKAUN UTK BYR DEPOSIT TU?

    ReplyDelete
  3. salam sis suehann,

    so far ni, hanya color black sahaja :)


    salam white bird,

    sis isi dulu order form ye. nnt dr situ akaan proses order sis :) thanx

    ReplyDelete
  4. tq sue,

    dh isi dah.. ingatkan kena bayar deposit dlu rm 20 tu.. =) teruja sgt nk kan cardigan tu



    whitebird

    ReplyDelete
  5. msh x cardigan nie?

    ReplyDelete