Jul 21, 2010

tukar link & pengedar eightDesigns

salam darlings,

pengumuman ringkas.

1) tukar link
eightDesigns sekarang dalam proses nak buat template baru utk blog ni. dulu eightDesigns hanya buat link list saja. jadi tak banyak blog yg boleh masuk link list kami. skrang kami nak buat blogroll aje supaya banyak blog yg bole masuk. sesiapa yang nak tukar link, bole email sue. sue@eightdesignsboutique.com. cepat amik peluang ni, kalau kamu nak dapat peluang kenalkan bisnes kamu dengan customer eightDesigns heheh. personal blog pun bole tukar link jugak. jangan segan jangan malu

2) pengedar eightDesigns
stok untuk pengedar akan sampai tak lama lagi insyaAllah dalam minggu ni. hanya pengedar yang dah buat bayaran deposit aje diberi keutamaan. pengedar batch kedua akan dibuka dalam bulan puasa. balik raya nanti para pengedar eightDesigns boleh dapat banyak duit raya! bole jual baju masa beraya!

tinggal 9 hari aje lagi untuk anniversary sales tu. cepat2 order ya! selepas 1 ogos, semua barang akan jadi normal price ;)

hugs;
sue and the eightDesigns team
bdr baru bangi & kota bharu

No comments:

Post a Comment