Aug 6, 2010

Flower T-Shirts

Angel

Measurement(inches'):
Free Size fits M to XL : shoulder 15 | bust 36 | hip 52 | length 35
Material: Cotton
Description : kembang di bahagian bawah,corak bunga tu timbul. kain lain dipotong dan dibentuk jadi bunga kat base baju tu :)
Price : RM49
Free Delivery via Poslaju

2243 White SOLD OUT

2244 Black SOLD OUT

2245 Grey SOLD OUT

model memakai t-shirt color white

close up sikit, flower dekat bahagian dada

23 comments:

  1. ley dpt diskaun x smpena raye ni?

    ReplyDelete
  2. salam ika,

    sorry dear, item ni baru so tader diskaun dear :(

    ReplyDelete
  3. erm kt booth pkns uh ad x baju ni?

    ReplyDelete
  4. salam...sangat berminat! tetapi, sekarang lagi di indonesia..mcm mane ye?

    ReplyDelete
  5. salam.. di Indonesia pun kami boleh hantarkan :) bole isi order form dulu?

    ReplyDelete
  6. aslmlkm...
    klu sy bank in duit, agk2 bpe ari mse nk smpi brg..??

    ReplyDelete
  7. salam dear,

    kami wat delivery setiap hari
    if sis byr today b4 kul 12pm
    parcel akan dihantar on that day juga
    kalau after 12pm, parcel akan dihantar keesokkan hari :)

    ReplyDelete
  8. y kaler hitam available lg skrg? nak!

    ReplyDelete
  9. eyy boleh reserve dulu tak yg warna putih,mama belom bg allowance la ;(

    ReplyDelete
  10. 2245 Grey yg nie still available agy x??

    ReplyDelete
  11. cantik.... saiz dia mcm mne? ad color ap lg

    ReplyDelete
  12. salam sis,

    free size ye dear bole refer di post
    ada 3 color ni je :)

    ReplyDelete
  13. Salam sis.
    Do you post to Singapore?
    How much is the cost?

    ReplyDelete
  14. salam dear,

    to ensure a quick and satisfied service for customers, we no longer deliver outside Malaysia. the shipping cost is too much for us to absorb, and plus it takes toooo long to arrive.

    if you have friends or relatives in Johor, we could deliver to them.

    thank you :)

    ReplyDelete
  15. sis..

    ade bukak butik x selain online?

    ReplyDelete
  16. hi Suria,

    ada di seksyen 16 Fasa 1 Bdr Baru Bangi. Selangor.

    map kat sini:http://www.eightdesignsboutique.com/2009/05/we-are-now-in-business.html

    ReplyDelete
  17. sis, baju ni xde restock ke?

    ReplyDelete
  18. sis, baju ni available lg ke?

    ReplyDelete
  19. sis stock yg hitam ader lg x skg???

    ReplyDelete