Aug 10, 2010

Hanan Long Cardigan

Hanan Long Cardigan

measurement (inches"):
S: shoulder 14.5 | bust 34 | hip 35 | length 28 | sleeve length 25
M: shoulder 15 | bust 37 | hip 37 | length 28 | sleeve length 25
L: shoulder 15.5 | bust 39 | hip 40 | length 28 | sleeve length 25
XL: shoulder 16 | bust 40 | hip 42 | length 28 | sleeve length 25 

Price : RM 49
Free delivery via Poslaju

2238 Black SOLD OUT

 2239 Grey 
(FREE SIZE fits M, L and XL) SOLD OUT


2246 Purple 
 (Available M size) AVAILABLE

2247 Blue 
 (Available M size) SOLD OUT

17 comments:

  1. assalamualaikum wbt,

    sebelum ni saya pernah beli Hanan Long Cardigan dengan eightdesignsboutique ni.. tapi malangnya baju tersebut telah hilang.. so.. saya bercadang nak beli sehelai lagi..

    masih ada stok tak baju Hanan Long Cardigan ni? Saiz XL.. warna hitam.. kalau tak dak.. warna apa yang masih available yek?

    Suka sangat dengan baju ni sebab baju ni memang labuh dan kainnyer lembut je...

    Terima kasih...

    ReplyDelete
  2. tq azila. parcel dah hantar pun semalam. comment aje lambat jawab hehe.

    ReplyDelete
  3. nampak cantik cardigan ni.warna putih ada tak.kalau boleh nak tengok model pakai cardigan ni.tq

    ReplyDelete
  4. salam.nak tanya cardigan yg warnitam tu ada lagi x stoknya.nampak cantik sangat la.tq.

    ReplyDelete
  5. cantik cardigan nih...please restock warna hitam tu

    ReplyDelete
  6. depan dia ada button ke?

    ReplyDelete
  7. yang colour grey tu ader stock lagi ke? black tu ader plan nak restock ke? cantik semua2

    ReplyDelete
  8. color grey still available. yg black mmg dah tak direstock :)

    ReplyDelete
  9. saiz S tade ke ? M mcm besar je .

    ReplyDelete
  10. color hitam 2 da sold out kew? sy skew la cardigan nie.. tp color yg syew skew da xde n purple pon da tgl size m... huhu..

    ReplyDelete
  11. salam,ade tak lagi cardi yg labuh,,size L or XL,,,cantik sgt purple tuh,,,

    ReplyDelete
  12. yang purple ada lg x?

    ReplyDelete
  13. nak grey. saiz xl. nak order mcmne ek???

    ReplyDelete
  14. grey available, sis boleh isi order form di bwh ini

    ReplyDelete
  15. sis hitam dah x de eh?huhu

    ReplyDelete
  16. salam. sis, yg biru tu bleh tak pakai ngn dress sleeveless warna merah?

    ReplyDelete