Oct 1, 2010

PENGUMUMAN

Salam darlings,

Butik eightDesigns Bangi dan jual beli secara online akan ditutup seketika mulai 4 Oktober 2010 sehingga 10 Oktober 2010. Order masih diterima cuma kami tidak akan reply selama tarikh tersebut ya dear. Kami (Sue dan Dhania) akan out station dalam masa seminggu tu. Insya-Allah, bisnes akan berjalan seperti biasa dan semua order akan direply pada 11 Oktober 2010.

Oleh itu, semua order yang telah dibuat pembayaran untuk minggu ini akan dipos pada esok (jumaat) 1 Oktober 2010 sebelum pukul 4.15PM. Tapi untuk pembayaran selepas pukul 12 PM esok, parcel akan dihold sehingga butik dibuka semula.

Ini cuma melibatkan butik Bangi saja ye dear, butik di KB beroperasi seperti biasa.

oh ya, peluang untuk menjadi pengedar batch kedua kini dibuka. produk untuk pengedar batch kedua akan masuk blog selepas 15 oktober 2010. tapi  sis boleh reserve tempat sebagai pengedar dulu. :) owner online blogshop dialu-alukan untuk menjadi pengedar. eightDesigns akan iklankan blogshop2 yg jadi pengedar kami juga. sementara tu, sebarang pertanyaan tentang pengedar boleh email kepada sue@eightdesignsboutique.com

Love,
Sue dan Dhania
eightDesigns Bangi

1 comment:

  1. Salam.. Byk nya produk cantik2! Ada diskaun tak utk first time buyer hehehe?

    Serious byk yg menarik. I suggest u guys guna www.lot.my la, sure cantik tengok produk tersusun =)

    Kalau ada diskaun bitau ye. All the best!

    ReplyDelete