Nov 19, 2010

Aiza - Boyfriend Shirt (SOLD OUT)

Aiza

Measurement(inches'):
Free size
fits M to L
shoulder 13.5 | bust 36 | hip 42 | length 30 | sleeve length 23.5
Material: Soft cotton
Description : basic boyfriend shirt, 2 colors available (green & orange). ada tali di bahagian belakang. kain cotton jenis soft, senang iron & sejuk selesa. 
Price: RM49

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan wearing boyfriend shirt in green.
Cotton yg sgt soft, sejuk je kain nya. Senang nak iron :)

 potongan cam ala-ala kembang, tapi ada tali dibelakang, baju jd loose je.

 tali dibelakang

 2271 Green SOLD OUT

 2272 Orange SOLD OUT



3 comments:

  1. salam
    warna hijau tak boleh restock lg ke?
    kalau boleh nak order 1..
    tp, kalu takde pn, please reserve 1 orange for me,ya?
    tme kasih :)

    ReplyDelete
  2. salam Afifah :)
    warna hijau haritu dah restock, tapi terus habis. afifah cepat2 isi order form utk yg orange ye. dah tinggal sikit juga yg orange tu :) tq dear ^-^

    ReplyDelete
  3. salam..
    camtu ke? takpela, boleh cancel x? sbb baru prasan size utk m to l..sye ni pki xs..hihi..
    but, i'll be always looking up for ur new design!
    :)

    ReplyDelete