Nov 23, 2010

Yan - Boyfriend Shirt (ALL SOLD OUT)

Yan

Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 16 | bust 38 | hip 38 | length 27 | sleeve length 22
Material: Cotton
Description : basic boyfriend shirt, ada button di kiri & kanan baju untuk lebih style. di bahagian belakang juga mempunyai button, boleh dipasang or tak. poket dua di bahagian depan. long/short sleeve.
Price: RM40

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan is wearing boyfriend shirt in purple. di match pula dengan shawl subang :)
 boleh jadi long sleeve or short sleeve

 Kiri-Kanan shirt ada button so that nampak lebih bergaya

 Di bahagian belakang juga ada button, boleh di pasangkan or tidak. mmg style. 

 
2284 Blue SOLD OUT
2285 Green SOLD OUT
 2286 Yellow SOLD OUT

 2287 Purple SOLD OUT

8 comments:

  1. salam kak. saya nak beli yg warna hijau tu. available lagi ke?

    ReplyDelete
  2. warna yg model tu pakai da habis ek?

    ReplyDelete
  3. salam dik,

    green dan yellow available. haritu ada restock sikit. warna yg model pakai dah abes pula.

    ReplyDelete
  4. include postage ke?

    ReplyDelete
  5. baju ni tak include postage dear. hanya yg kami tulis "Free Delivery via Poslaju" sahaja yg free delivery

    ReplyDelete
  6. xde restock lg ke? nk warna yg model tu pakai la..

    ReplyDelete
  7. salam ada lg x stock yg 2287 kaler purple tu..

    ReplyDelete
  8. dah takde restock la dear. tapi ada design baru yg lagi cantik:
    http://www.eightdesignsboutique.com/2011/02/new-arrival-boyfriend-shirt-fifa.html

    ReplyDelete