Dec 13, 2010

Marina Puff Sleeve T-Shirt (retail&wholesale)

Measurement(inches") :
S: shoulder 13 | bust 32 | hip 34 | length 28 | sleeve length 24
M: shoulder 14 | bust 34 | hip 37 | length 28.5 | sleeve length 24
Material : mix cotton and lycra. stretchable.


Normal Price: RM 45
Raya Sale 30% discount
Price after discount: RM31
Free delivery via Poslaju.
 2319 Brown

2320 Black

 Marina Puff Sleeve T-Shirt dipadankan dengan cotton pelangi shawl

Yan menggayakan Marina Puff Slevee T-Shirt in brown

 plain t-shirt tapi boleh ditambah dgn pelbagai aksesori menarik

simple tapi kalau pandai menggayakannya, gerenti cun!

Yan gayakan t-shirt Marina ni dgn rantai & shawl balqis. nampak bergaya! ^_^


11 comments:

  1. model pakai size ape?

    ReplyDelete
  2. ade 2 kaler ni je ke??

    ReplyDelete
  3. baju nie ade 2 color je ker??

    ReplyDelete
  4. salam sis,

    model pakai size S, available dlm 2 color ni sahaja.

    ReplyDelete
  5. Dear, baju camni x yang plus size ke? kalau ade kan best. hehe.

    ReplyDelete
  6. Salam Kak...

    Saya nak order black color size M.

    ReplyDelete
  7. ada lg x saiz m wana itam..

    ReplyDelete
  8. kalu nk order saiz s yg color brown tu ada lg x?

    ReplyDelete
  9. Salam...

    Baju ni still available lagi ke?

    ReplyDelete