Dec 15, 2010

New Arrival Cardigan Juita (retail&wholesale)

Salam sis :)

Catch up new design cardigan from eightDesigns. 

Cardigan Juita ni ada tali di bahagian pinggang, boleh adjust nak besar mana. Boleh dipadankan dengan singlet, dan dipakai dengan dibutangkan penuh atau biarkan sahaja tanpa dibutangkan. gaya casual yg menarik!

cardigan Juita juga dibuka untuk jualan secara borong kepada pengedar. sesiapa yg berminat boleh email kepada sue@eightdesignsboutique.com untuk belian dengan harga borong, ataupun isi saja Inquiry Form

untuk beli retail untuk sendiri pakai, boleh lah mengisi Order Form di bahagian kiri blog ini seperti biasa :) 




Juita
measurement(inches") :
S: shoulder 14 | bust 32 | hip 35 | length 29.5 | sleeve length 22
M: shoulder 15 | bust 34 | hip 36 | length 30.5 | sleeve length 22
Material : Cotton yg amat selesa.
Normal price : RM45
Free delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar, dan klik lagi sekali jika cursor kamu bertukar menjadi magnifying glass - untuk gambar yg extra large*
2321 Black SOLD OUT
(Insya-Allah, restock penghujung April) 

2322 Light Brown(Available S and M)

model Norsyarehan menggayakan cardigan Juita black. 
labuh cardigan ni melepasi punggung. 
si pemakai tampak lebih sopan dan elegan :)

 nampak ceria dengan warna soft brown. tali dibiarkan begitu saja

23 comments:

  1. cardigan ni & marina puff sleeve ni ada kat butik bangi x? sy igt nk dtg tgok sndrik..hihi

    ReplyDelete
  2. salam sis teeha,

    both item ada di butik bangi, jemput dtg ye dear :)

    ReplyDelete
  3. sabtu dah x buka ye..hurmm..br plan nk dtg esok..

    ReplyDelete
  4. @TeehA sabtu dah tak buka. teeha dtg lepas office hour atau pakai je online order form :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. kalau pos lua malaysia bole x?

    ReplyDelete
  7. salam..sy dh antar order form online tapi blom ade maklumbalas..satu lagi, sy terlupe nak anta size juita yg saya nak..hehe..cemana ye??

    ReplyDelete
  8. slm..sy reserved 1...blck color-ain

    ReplyDelete
  9. oh ye..sy reserved saiz s yee-ain

    ReplyDelete
  10. salam sis ain,

    sis isi order form dulu ye :)

    ReplyDelete
  11. Salam.. ukuran bahu mmg suma 15 ker yg paling besar? cantik2 tp takleh belilah.. sbb ukuran bahu saya 16...

    ReplyDelete
  12. harga rm 45 tu dh termasuk poslaju ke?

    ReplyDelete
  13. Anonymous: poslaju Free. jadi sis hanya bayar RM45 utk harga baju sahaja :)

    ReplyDelete
  14. sis Imah: ada juga yg besar, tapi kebanyakannya 15 la sis ukurannya. adeihh

    ReplyDelete
  15. salam...cardigan nie cme ad 2 warna ni je ke?

    ReplyDelete
  16. salam,
    ziela, kalau kat sabah/sarawak rm45 juga. cardigan ni cuma ada 2 warna saja heheh

    ReplyDelete
  17. yg model ni pakai saiz pe ea...
    byk stock lg ke?

    ReplyDelete
  18. waiting for avaiable in L and XL....

    ReplyDelete
  19. salam eight design..sye nk tnye..klu cardigan cam juita ni bley/sesuai ke pkei ngn dress o blouse kat dlmnye yea?
    n klu nk request postage by ps express bley x?hehe tq2!

    ReplyDelete