Mar 25, 2010

iklan jap: office for rent bdr baru bangi

office for rent. bandar baru bangi. suitable for new start-ups business/tuition class/small group meeting. complete air conds and meeting hall for 25 people. condusive working environment at newly renovated office. cleaning service and hi-speed wifi provided. walking distance to banks, post office, and restaurants. free parking space. RM450 per month.

call: eightDesigns/sue/dhania 013 6784012.

friends pls help spread this :) tq

Mar 16, 2010

Rakaman Sue eightDesigns dalam NLKO


Bagi mereka yang terlepas menyaksikannya tempoh hari :).




Rancangan Nasi Lemak Kopi O dalam segmen "i-Glam di NLKO".
14 March 2010 di tv9.

Mar 13, 2010

We now accept payment via Paypal & Credit Cards!!

Berita baik utk Sis semua!!

Since Paypal sekarang dah accept payment dalam RM, sukacita diumumkan eightDesigns sekarang dah accept online payment dalam PayPal dan juga Credit Card (dengan menggunakan PayPal sebagai Payment Provider). Hooreyyy!! Kiranya, lepas ni takdela lagi bajux2 yg terlepas sebab nak tunggu gaji ;).

Carax2nya?
Senang je, Sis buat je order macam biase. Cuma bila sampai part "Payment Method" tu, sis pilihla "Credit Card or PayPal". Nanti kami akan emel kepada Sis link kepada PayPal untuk buat payment :)

Terms & Conditions utk pembelian melalui C. Card & Paypal:

1) Hanya untuk pembelian yang bernilai RM130 ke atas sahaja
2) Service fee sebanyak RM2 akan dikenakan utk setiap pembelian
3) Untuk pembelian ONLINE sahaja. Credit card masih belum diterima di butik Bangi & KB.

Plus since pembelian mestilah RM130 and above, Sis also automatically dapat free delivery :). Kalau ada apax2 soalan jgn segan silu bertanya ye ;).

Love,

Sue & the eightDesigns team.



Saksikan Sue dalam segmen i-glam Nasi Lemak Kopi O

Salam Sis semua,

Jangan lupa utk tengok Sue dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O di TV9, untuk segmen I-Glam pada hari Ahad 14 March 2010 (esok). Tak lama 10 minit jer :D.

Tengok, jgn tak tengok hehehe

Love

Sue

Mar 12, 2010

Bloggers! review eightDesigns and dpt 3 helai baju *free setiap bulan!

Salam darlings!

Dalam duk terfikir2 saban hari.. tetiba sue dapat idea. dah byk bulan sue asyik fokus kat butik eightDesigns di Kota Bharu, sampai terlupa kat butik Bangi. rasa boring pulak kalau takde aktiviti utk customer kat online ni kan. ni sue dpt idea canggih punye. win-win situation. sis promote eightDesigns, sis dapat baju free.

tiga (3) blog/web yg hantar traffic paling banyak kepada eightDesigns setiap bulan akan dapat 1 helai baju percuma setiap seorang.

ada beberapa cara utk promote dan hantar traffic. cadangan:

1)sis yg ada blog, atau website, atau myspace, bole buat satu review berkenaan eightDesigns. cerita aje apa2 pasal eightDesigns... kalau sis yg dah pernah beli baju dari eightDesigns tu lagi senang, bole buat post atau review.. and letak sekali gambar yg sis pakai baju eightDesigns tu... guna la apa-apa creativity masing2

2)dan bole juga buat link list kepada blog www.eightdesignsboutique.com atau www.muslimchicfashion.com. bole copy banner eightdesigns jugak.

3) bole promote kat facebook dan email jugak. tapi kalau nak promote kat facebook dan email, sis kena direct kawan-kawan masuk blog sendiri dulu. dan baru diorang klik link eightDesigns kat blog sis. kami tak dpt trace sape yg hantar traffic dari facebook/email.

sis bole pakai mana2 gambar eightDesigns, yg penting mesti credit gambar tu kpd eightDesigns.

tiga (3) blog/web yg hantar traffic paling banyak kepada eightDesigns setiap bulan akan dapat 1 helai baju percuma setiap seorang. maknanya ada 3 pemenang setiap bulan. pemenang bole pilih mana2 baju yg ada stok buat masa tu. tak kesah berapa harga. kos penghantaran ditanggung oleh eightDesigns. kalau pemenang nak tukar baju selepas baju dihantar, kos penghantaran kali kedua akan ditanggung oleh pemenang.

eightDesigns akan hantar hadiah selepas keputusan diumumkan. eightDesigns akan trace traffic yang masuk menggunakan google analytics, confirm adil punye. traffic yg masuk akan dikira jumlah bagi kedua-dua blog dan website eightDesigns. oh ye.. penghantaran dibuat ke alamat di seluruh Malaysia sahaja.. overseas tak dpt la nampaknya huhu.

peluang ni terbuka kepada semua, termasuk blogshop owners. blog yg dah pernah menang hanya akan menang pada kitaran 3 bulan sekali sahaja. so takkan ada blog yg menang berturut-turut setiap bulan. so bole bagi peluang utk blog lain pulak menang. baru adil.

setakat ni sue plan nak buat contest ni setiap bulan. tengok macam mana sambutan participant nanti.

contest start pada 15hb mac. jadi pemenang akan diumumkan selepas 15hb setiap bulan.

ok, jadi sape nak jadi pemenang utk closing 15 april ni silakan email nama penuh, delivery address, tel no, dan url blog/web anda kpd sue@eightdesignsboutique.com

kalau info di atas tak jelas, bole tanya ye ;)

pre-order for lili's long cardigan now open

salam darlings,

we are glad to announce that a new batch for lili's long cardigans (black) will arrive in a month. pls place your booking early to avoid frustration.

to confirm your booking, pls fill up the order form and deposit an amount of RM10/piece to our account. we will include our account number in email.

we will refund the deposit immediately should we failed to restock the cardigans. however, if you want to cancel the order, the deposit is not refundable.

pls note that eightDesigns only accept deposit and pre-order for item lili's long cardigans. kindly view the details of this cardigan at our previous post here:http://www.eightdesignsboutique.com/2009/11/lilis-long-cardigans-now-available-in.html

thank you dearies :) take care n wassalam

luv,
sue and dhania