Apr 29, 2010

www.dinodic.com ; blogshop for kids by eightDesigns

Salam semua,

eightDesigns memperkenalkan www.Dinodic.com. Blogshop for kids inspired by eightDesigns. Dinodic ni kakak sue yg punye. Kak Aziah. a fulltime housewife with 4 kids. Dinodic operates at home. so order utk Dinodic tak bole combine dengan order eightDesigns sebab hantar dari 2 tempat yg berlainan.

sue harap sis semua bole le tengok2 Dinodic tu ye. kalau berkenan bole order. apa2 pertanyaan, idea, atau teguran bole email pada aziah@dinodic.com (boss) atau sue@dinodic.com(kuli). baju-baju Dinodic semua comel2, dan elok insyaAllah. terms and conditions Dinodic lebih kurang sama dengan eightDesigns. insyaAllah kami akan buat yg terbaik untuk menjayakan Dinodic sepertimana usaha kami pada eightDesigns.

Kalau sis order RM130 ke atas, Dinodic bagi penghantaran percuma ke semua alamat dalam Malaysia.

eightDesigns menyokong Dinodic ! :)

www.dinodic.com

::sue and the eightDesigns team/ Dinodic team::

Apr 28, 2010

Nona (ALL SOLD OUT)

Measurement(inches'):
Free size
Fits M to XL : shoulder 16 | bust 38 | hip 40 | length 30
Material : Thin Cotton, Stretchable
Description : Sleeve can be folded, design seperti bathrobe , tali boleh diikat di bahagian depan or belakang cardigan

Note: Does not come with a button/hook at the front. We used a normal safety pin in the photos below

grab now for RM52


1635 Black SOLD OUT


1636 Grey SOLD OUT | 1637 Brown SOLD OUT

Apr 8, 2010

Stock Clearance for MONOBO

Salam darlings,
Catch up eightDesigns stock clearance for Monobo collection
grab them now :)


Monobo Ribbon
Grab now only for RM27


754 white
sizes available: 5


753 pink
sizes available: 7


932 purple
sizes available: 5, 6, 7


------------------------------------------------------------


Monobo Pretty

measurement:
size 5 = inner sole 8.5 inches

Grab now only for RM27


525 light blue
Only available in size 5


528 grey
Only available in size 5

576 black
Only available in size 5


------------------------------------------------------------


Ramona

measurement:
size 7 = inner sole 10 inches
Heel = 1.8 inches

Grab now only for RM10


1130 black
Available in size 8

------------------------------------------------------------

Monobo Wedges
measurement:
size 8 = inner sole 10 inches
size 7 = inner sole 9.5 inches
size 6 = inner sole 9 inches
heel = 2.4 inches
note: the sizes for this wedges are standard.
Grab now only for RM18
Available in size 6,7,8


1128 brown | 1129 green


The way it looks from d side...


A look from above...

Apr 1, 2010

Cardigan lili dah sampai stok baru & perubahan business hour

salam sis,

ada sikit announcement ni

untuk Butik Bangi dan online purchase:

1) cardigan lili dah sampai stok baru. black banyak, dan grey sikit. yg dah byr deposit Rm10 tu bole buat full payment ye, so eightDesigns bole hantar cepat. yg belum order, dipersilakan la order :)

2) butik Bangi dah ubah business hour:

monday to friday: open (10.30am to 7.30pm)

saturday: by appointment.
sis bole call 013 6784012/013-3995362 utk buat appointment. better inform latest by friday.

sunday: close

kalau nak dtg lepas 7.30pm sis bole call dulu ye

3) delivery macam biasa, monday to friday setiap hari kecuali cuti umum

4) rasanya sue dah terlalu lambat untuk perkenalkan staff baru yg dah banyak tolong sue kat butik Bangi, namanya sis Dhania. Dhania handle semua urusan beli kat online. bukan Amna lagi yg handle ye. Amna dah pindah ke Kota Bharu sejak 1 March 2010. nanti kalau ada peluang, bole letak gambar Dhania kat blog, itupun kalau dia nak laa.. (dia segan tu :p)

untuk butik Kota Bharu:

1) cardigan lili dah dihantar ke sana. dalam 3 hari lagi sampai, insyaAllah. yg dah order cardigan tu bole call dulu before datang collect. call Amna 012 9511059

2) purchase pakai credit card belum ada lagi kat butik KB. sue tengah usahakan. takes time sikit. pakai mbf. bila machine credit card tu dah ready, sue inform lagi ye. sue tau, ramai yg mintak nak byr pakai credit card. harap bersabar ye sis