Jul 30, 2010

Black Legging

Erwani

Free Size, fist from S, M, and L
Material : mix cotton
sangat stretchable, kain jenis tebal & selesa
RM 24

 2135 Black

Jul 22, 2010

Blouse Chiffon

Shereen

Measurement(inches'):
Free Size
fits S to M : shoulder 14 | bust 34 | hip 38 | length 24.5 | sleeve length 17
Material: chiffon
Description : double lining kecuali di bahagian lengan, grip di bahagian bawah
Grab now for only RM69

 2189 Black


2249 Purple


-----------------------------------------------------------
 




Rizawani

Measurement(inches'):
Free Size
fits S to M : shoulder 14 | bust 34 | hip 38 | length 24.5 | sleeve length 17
Material: chiffon
Description : double lining kecuali di bahagian lengan, grip di tangan, details di bahagian dada, ada tali dibelakang :)
Grab now for only RM69

2192 Green

2250 Purple


Close up - details di bahagian dada 

 

Jul 21, 2010

tukar link & pengedar eightDesigns

salam darlings,

pengumuman ringkas.

1) tukar link
eightDesigns sekarang dalam proses nak buat template baru utk blog ni. dulu eightDesigns hanya buat link list saja. jadi tak banyak blog yg boleh masuk link list kami. skrang kami nak buat blogroll aje supaya banyak blog yg bole masuk. sesiapa yang nak tukar link, bole email sue. sue@eightdesignsboutique.com. cepat amik peluang ni, kalau kamu nak dapat peluang kenalkan bisnes kamu dengan customer eightDesigns heheh. personal blog pun bole tukar link jugak. jangan segan jangan malu

2) pengedar eightDesigns
stok untuk pengedar akan sampai tak lama lagi insyaAllah dalam minggu ni. hanya pengedar yang dah buat bayaran deposit aje diberi keutamaan. pengedar batch kedua akan dibuka dalam bulan puasa. balik raya nanti para pengedar eightDesigns boleh dapat banyak duit raya! bole jual baju masa beraya!

tinggal 9 hari aje lagi untuk anniversary sales tu. cepat2 order ya! selepas 1 ogos, semua barang akan jadi normal price ;)

hugs;
sue and the eightDesigns team
bdr baru bangi & kota bharu

Jul 15, 2010

Plus Size Sequin Tops

Hello darlings,
New collection for plus size from eightDesigns
Grab them now :)


Emma

Measurement(inches'):
Free Size fits XL to XXL : shoulder 20 | bust 50 | hip 40 | length 32
Material: jersey
Description : sequin di bahagian dada, stretchable
Grab now for only RM45


Close up - sequin


2136 Black | 2137 Dark Blue


Jul 14, 2010

Pre-Order Hanan Long Cardigan

Salam semua sis yg cantik2 belaka,

pre-order untuk hanan long cardigan kini dibuka. cardigan ni design sebijik macam lili long cardigan yang glemer tu. cuma cardigan hanan ni guna material yg lebih bagus. kain sedap betul pakai.

harga sehelai RM49
color untuk pre-order: black sahaja.
size: S, M, L, XL

S: shoulder 14.5 | bust 34 | hip 35 | length 28 | sleeve length 24
M: shoulder 15 | bust 37 | hip 37 | length 28 | sleeve length 24
L: shoulder 15.5 | bust 39 | hip 40 | length 28 | sleeve length 24
XL: shoulder 16 | bust 40 | hip 42 | length 28 | sleeve length 24

sis bole isi order form ye. deposit RM20 diperlukan untuk pre-order. in case kami takde stock, deposit akan dipulangkan 100%.


zatil pakai kaler purple.

Jul 1, 2010

Thx Allah

Thx Allah for making us fit to live the journey. Alhamdulillah.. eightDesigns turns 2 this 17th July! we are having ANNIVERSARY SALES for whole month. come grab yours while stocks last. Thanks to all of you sisters for supporting eightDesigns! we love u..

sincerely,
sue and dhania
and also the eightDesigns team in Kota Bharu :)