Sep 30, 2010

Baby-T

Maryam

Measurement(inches'):

Free Size
fits S to M  : shoulder up to 17 | bust up to 32 | hip 33 | length 31 | sleeve length 25.5
Material: cotton
Description : di bahagian depan, ada 3 poket perhiasa, dan studded pin 
Grab now for only RM45
 2256 Black
 studded pin
 

Sep 28, 2010

Butterfly Tops

Murni

Measurement(inches'):
Free Size fits M to L : shoulder 14 | bust 32 | hip 44 | length 32
Material: Cotton, high quality
Description : stretchable di bahagian pinggang dan lengan. double lining bahagian dalam. chantek sgt & colorful, ceria :)
Price : RM45
Promosi tahun baru : RM39 sahaja
Free Delivery within Malaysia via Poslaju

 2225 Pink
2226 Green

Sep 27, 2010

Happy Hour dah tamat

salam sis,

happy hour dah tamat pada Jumaat 24 sept 2010 pukul 7 malam. :)
 TQ

Sep 23, 2010

promosi HAPPY HOUR pada setiap hari Jumaat

BERITA GEMBIRA !

promosi HAPPY HOUR pada setiap hari Jumaat.

eightDesigns akan buat satu blog post pada hari Jumaat untuk barang dibawah promosi Happy Hour. barang happy hour ni kebanyakannya harga murah, berbaloi, dan best!

Caranya:
order untuk happy hour mesti masuk pada hari Jumaat before 7pm. payment mesti buat paling lewat hari Sabtu pukul 12tengah malam. payment yg dibuat selepas waktu tu akan dikira harga biasa.

Dhania akan ready menjawab soalan sis pada hari Jumaat tu sebelum pukul 7malam. Boleh email dan Dhania akan reply terus.

mari shopping!

sue & dhania :)

Sep 21, 2010

Dress Chantek

 Rafika

Measurement(inches'):
XL : shoulder 14 | bust 34 | hip 44 | length 35
XXL : shoulder 15 | bust 35 | hip 45 | length 35
XXXL : shoulder 15.5 | bust 36 | hip 46 | length 35 
Material : Mixed
Description : double lining di bahagian dada & dalam,
size dia cutting kecik. so boleh refer pada measurement je.
saiz XL tu actually boleh pakai utk orang saiz S. hehe. kain amatlah kualiti tinggi. Hong Kong mari.
emm apa lagi ye, kamu cuba dulu la, dah cuba baru tau. :)
Price : RM89

2212 Blue
2 tone di bahagian skirt

 2213 White

 2214 Brown

Close up - Stretchable di bahagian dada

Sep 7, 2010

Dara.com Sept 2010

Salam darlings,

jangan lupa beli majalah DARA.COM isu Sept 2010 ye. keluaran Karangkraf. majalah DARA.COM ada featured baju-baju maxi eightDesigns dalam ruangan Fesyen.

penghargaan yang tidak terhingga kepada team DARA.COM atas peluang yang telah diberi kepada eightDesigns. Kami betul-betul menghargainya.

Cover Depan DARA.COM keluaran Sept 2010




Koleksi maxi dress eightDesigns. Kepada yang berminat boleh datang ke booth eightDesigns di PKNS Bangi.
Dikesempatan ini juga, kami team eightDesigns Bangi dan KB ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin kepada semua :)