Nov 30, 2010

Simple Shirt (ALL SOLD OUT)

Shariyah

Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 15 | bust 36 | hip 40 | length 29.5 | sleeve length 23
Material: Cotton
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai. 
Price: RM40

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Match with shawl polos, nampak lebih simple

 Kain cotton yang sejuk dan selesa

 3 colors available (klik pada gambar utk lebih jelas), 
2281 - Dark Green (SOLD OUT)
2282- Black (SOLD OUT)
2283 - Blue (SOLD OUT)
 Yan wearing 2283 Blue

Basic T-Shirt

Surya

Measurement(inches'):
Free size
fits S toM
shoulder 15 | bust 32 | hip 32 | length 26 | sleeve length 23
Material: Cotton
Description : Basic T-Shirt, ada poket/zip di bahagian ada, kain agak nipis, sesuai juga dipakai sebagai inner
Price: RM30

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan is wearing basic t-shirt in blue color

 Simple tapi still nice, match with shawl bercorak
 
 4 colors available,
2262 - Blue
2263 - White
2264 - Grey
2290 - Red/Orange

Mix and match dgn cardigan




Nov 29, 2010

Plus Size Tops (ALL SOLD OUT)

Zuraida

Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 15 | bust 40 | hip 48 | length 32 | sleeve length 22
Material: Cotton
Description : Kain jenis nipis, ada 2 poket comel di depan
Price: RM45

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan is wearing plus size tops in black

Match dgn shawl bercorak, cantik

2274 Grey SOLD OUT

2275 Black SOLD OUT

Nov 25, 2010

Maria - Boyfriend Shirt (ALL SOLD OUT)

Maria

Measurement(inches'):
Free size
fits S to M
shoulder 14 | bust 34 | hip 46 | length 32 | sleeve length 23
Material: Cotton
Description : Another collection boyfriend shirt from us, cuma yang ini kembang di bahagian bawah. cutting agak kecil (refer measurement ya dear), boleh dibuat long/short sleeve. 
Price: RM40

actually semua dah habis seminggu lepas upload, tapi kami dah restock semula. dapat restock 2 warna iaitu black and blue :)


*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
Yan is wearing red color. menyerlah. 

Cutting yang ni jenis kembang


Dari pandangan belakang

Di padankan bersama shawl subang, ringkas tapi tetap cantik. 

 
 Ada 3 colors available
2268 Black SOLD OUT
2269 Blue SOLD OUT
2270 Red SOLD OUT


happy shopping!
:)

Nov 23, 2010

Yan - Boyfriend Shirt (ALL SOLD OUT)

Yan

Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 16 | bust 38 | hip 38 | length 27 | sleeve length 22
Material: Cotton
Description : basic boyfriend shirt, ada button di kiri & kanan baju untuk lebih style. di bahagian belakang juga mempunyai button, boleh dipasang or tak. poket dua di bahagian depan. long/short sleeve.
Price: RM40

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan is wearing boyfriend shirt in purple. di match pula dengan shawl subang :)
 boleh jadi long sleeve or short sleeve

 Kiri-Kanan shirt ada button so that nampak lebih bergaya

 Di bahagian belakang juga ada button, boleh di pasangkan or tidak. mmg style. 

 
2284 Blue SOLD OUT
2285 Green SOLD OUT
 2286 Yellow SOLD OUT

 2287 Purple SOLD OUT

Nov 19, 2010

Aiza - Boyfriend Shirt (SOLD OUT)

Aiza

Measurement(inches'):
Free size
fits M to L
shoulder 13.5 | bust 36 | hip 42 | length 30 | sleeve length 23.5
Material: Soft cotton
Description : basic boyfriend shirt, 2 colors available (green & orange). ada tali di bahagian belakang. kain cotton jenis soft, senang iron & sejuk selesa. 
Price: RM49

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan wearing boyfriend shirt in green.
Cotton yg sgt soft, sejuk je kain nya. Senang nak iron :)

 potongan cam ala-ala kembang, tapi ada tali dibelakang, baju jd loose je.

 tali dibelakang

 2271 Green SOLD OUT

 2272 Orange SOLD OUT



Arina - Boyfriend Shirt - SOLD OUT

Arina

Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 16 | bust 42 | hip 50 | length 32 | sleeve length 22.5
Material: Cotton
Description : basic boyfriend shirt available in 3 colors (black, green and brown). design di bahagian depan boleh buat kedut-kedut (seperti Yan gayakan gambar dibawah). bahagian bawah yang agak kembang. poket di kiri & kanan. lengan boleh jd long sleeve or short sleeve.
Price: RM55

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

 Yang is wearing in black color

 Bahagian depan ada design kedut-kedut

 Bahagian depan bole diubah menjadi boyfriend shirt without kedut

 Bahagian belakang


2265 Green (SOLD OUT)


2266 Brown (SOLD OUT)

 2267 Black (SOLD OUT)

Nov 15, 2010

White Tops (SOLD OUT)

Najibah

Measurement(inches'):
Free size
fits M to L
shoulder 14 | bust 36 | hip 50 | length 34 | sleeve length 23.5
Material: Cotton
Description : basic white tops berkolar, kembang di bahagian bawah, sesuai untuk mereka yg mempunyai bentuk badan seperti buah pear. ada 2 poket di kiri & kanan.
Price: RM49

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 2273 White SOLD OUT
 Yan wearing white tops tapi di alter untuk nampak fit dgn measurement Yan

 simple tapi nice :)

Cardigan Love-Love-Love SOLD OUT

Love

Measurement(inches'):Free size fits S to L
shoulder 16 | bust 36 | hip 36 | length 28 | sleeve length 22
Material: knitted cotton. sgt comfy.
Description : corak love pada cardigan tu embroidered. bukan printed. meaning corak love tu akan kekal pada kain walaupun dibasuh berulang kali. insyaAllah cardigan ni tahan lama :) ada kedut2 sikit di bahagian bahu, tapi tak terlalu over, dihiasi pula dengan butang berbentuk love yg sangat comel ;) memang best!
Price: RM55

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
Yan wearing cardigan love in pink 

close up pada bahu ada kedut2 sikit, tapi tak terlalu over kedutnya.


3 colors available
(a) 2278 - Black (SOLD OUT)
(b) 2277 - pink  (SOLD OUT)
(c) 2276 - white (SOLD OUT)

sangat comfortable 

 button love sangat comel

Cardigan love pink dipakai with colorful shawl :)

 Yan is wearing cardigan love in white