Dec 29, 2010

Inner Shawl Bie - New color!


Salam sis, 

koleksi inner shawl bie ada color terbaru
yg color lain boleh tgk disini

Bie


Measurement(inches): width 10 | length 15

Material: Cotton

Price : RM13

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
**color might be different sikit dari color sebenar**
 2327 - light yellow
2328 - dark cream

 
 2329 - dark purple SOLD OUT
2330 - dark peach SOLD OUT
2331 - light brown SOLD OUT
2331 - turqoise SOLD OUT
2332 - shocking pink SOLD OUT
2333 - dark green
 

Dec 23, 2010

Dress - Hasni (ALL SOLD OUT)

Hasni

Measurement(inches'):
Size S : shoulder 13 | bust 30 | hip 38 | length 33 
Size M : shoulder 14 | bust 32 | hip 40 | length 33 
Material: Mixed Cotton
Description : Double lining, ada reben dipinggang dan zip di bahagian tepi dress
  Inner not included.
Price: RM59

 2326 Blue SOLD OUT
 
 
Bergaya


Dec 22, 2010

Dress - Shafina

Shafina

Measurement(inches'):
Size S
shoulder 13 | bust 30 | hip 40 | length 35
Material:
Mixed Cotton
Description :
Double lining bahagian dalam.
  Inner not included.
Price: RM59

2324 Yellow

2325 White

Bergaya dengan dress Shafina

Dress Shafina dimatch dgn shawl kosong

Dec 20, 2010

Elyana Cardigan

Elyana

Measurement(inches'):
Free size
fits M to L
shoulder 15 | bust 32 | hip 30 | length 26 | sleeve length 24
Material:Knitted Cotton
Description : Cardigan simple, design bahagian depan lebih panjang sedikit, kain pun ada sikit stretchable, dipergelangan tangan bercekak.
T-shirt not included.

Price: RM45
Free Delivery via Poslaju
 2323 Blue AVAILABLE
Bahagian depan labuh sedikit
 Cekak di pergelangan tangan

Dec 15, 2010

New Arrival Cardigan Juita (retail&wholesale)

Salam sis :)

Catch up new design cardigan from eightDesigns. 

Cardigan Juita ni ada tali di bahagian pinggang, boleh adjust nak besar mana. Boleh dipadankan dengan singlet, dan dipakai dengan dibutangkan penuh atau biarkan sahaja tanpa dibutangkan. gaya casual yg menarik!

cardigan Juita juga dibuka untuk jualan secara borong kepada pengedar. sesiapa yg berminat boleh email kepada sue@eightdesignsboutique.com untuk belian dengan harga borong, ataupun isi saja Inquiry Form

untuk beli retail untuk sendiri pakai, boleh lah mengisi Order Form di bahagian kiri blog ini seperti biasa :) 




Juita
measurement(inches") :
S: shoulder 14 | bust 32 | hip 35 | length 29.5 | sleeve length 22
M: shoulder 15 | bust 34 | hip 36 | length 30.5 | sleeve length 22
Material : Cotton yg amat selesa.
Normal price : RM45
Free delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar, dan klik lagi sekali jika cursor kamu bertukar menjadi magnifying glass - untuk gambar yg extra large*
2321 Black SOLD OUT
(Insya-Allah, restock penghujung April) 

2322 Light Brown(Available S and M)

model Norsyarehan menggayakan cardigan Juita black. 
labuh cardigan ni melepasi punggung. 
si pemakai tampak lebih sopan dan elegan :)

 nampak ceria dengan warna soft brown. tali dibiarkan begitu saja

Dec 13, 2010

Marina Puff Sleeve T-Shirt (retail&wholesale)

Measurement(inches") :
S: shoulder 13 | bust 32 | hip 34 | length 28 | sleeve length 24
M: shoulder 14 | bust 34 | hip 37 | length 28.5 | sleeve length 24
Material : mix cotton and lycra. stretchable.


Normal Price: RM 45
Raya Sale 30% discount
Price after discount: RM31
Free delivery via Poslaju.
 2319 Brown

2320 Black

 Marina Puff Sleeve T-Shirt dipadankan dengan cotton pelangi shawl

Yan menggayakan Marina Puff Slevee T-Shirt in brown

 plain t-shirt tapi boleh ditambah dgn pelbagai aksesori menarik

simple tapi kalau pandai menggayakannya, gerenti cun!

Yan gayakan t-shirt Marina ni dgn rantai & shawl balqis. nampak bergaya! ^_^


Dec 10, 2010

Hannah - Pinafore (ALL SOLD OUT)

Salam darlings,
Catch up new pinafore collections from eightDesigns
Grab them now!


Hannah

Measurement (inches) :
Free Size,
Fits M to L
bust up to 38 | hip 46 | length 26
Material: cotton
Descripion : adjustable soft strap, pocket kiri/kanan, kembang di bahagian bawah
Price: RM39

 Yan is wearing hannah pinafore in blue

 simple but sweet sgt!


2130 Dark Blue SOLD OUT


2131 Dark Grey SOLD OUT | 2132 Black SOLD OUT


2133 Green SOLD OUT | 2134 Pink SOLD OUT


Adjustable soft strap| Bahagian belakang pinafore


Dec 9, 2010

New Arrival - Cotton Pelangi Shawl (ALL SOLD OUT)

Salam sis, 
terbaru shawl cotton pelangi dari eightDesigns
shawl jenis ni tak payah di iron pun, boleh terus pakai 


Haslida
 
Measurement(inches): width 15 | length 63.5 (anggaran sbb shawl ni jenis crumple)
Material: Cotton
Price : RM18

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 

2291 - dark brown SOLD OUT
2292 - black SOLD OUT
2293 - light blue SOLD OUT

2294 - green SOLD OUT
2295 - grey SOLD OUT
2296 - pink SOLD OUT
 

 2297 - purple SOLD OUT
2298 - blue SOLD OUT
2299 - brown SOLD OUT


 model eightDesigns, memakai shawl cotton pelangi


Match dgn baju kosong, nampak sgt ceria!