Jan 4, 2011

Hanger tudung IKEA - revised price

Yes! Hanger tudung IKEA yg menjadi rebutan ramai .

ada 2 jenis.

type A: 99% exactly macam IKEA. tanpa sebarang keraguan, memang 99% sama dgn IKEA. 
type A Revised Price: RM24 (harga di IKEA : RM25.90)

type B: 79% macam IKEA. type B ni bezanya pada benang yg digunakan sahaja. tali benangnya lembut sikit.
type B Revised Price: RM22

kedua-dua hanger type A dan B ni memang best dan cantik! bukan mcm yg biasa orang jual yg tali dia pintal2 tu aje kan. yg ni meeeemang IKEA lah :)

beli hanger sahaja = kena tambah Poslaju charges RM7 Semenanjung/RM9 Sabah Sarawak.
beli hanger + baju yg Free Delivery = Free Delivery via Poslaju

*klik gambar untuk view lebih besar. dan klik lagi sekali jika cursor kamu bertukar kpd magnifying glass- untuk gambar extra large*

AVAILABLE

Shawl disusun nampak lebih kemas, jimat space. senang nak organize.
boleh juga digunakan untuk sangkut tudung awning supaya awningnya tak rosak :)

xoxo sue & dhania ^_^

No comments:

Post a Comment