Jan 28, 2011

Long Sleeve Lace Dress (ALL SOLD OUT)

Laila

Measurement(inches'):
Free size
fits S and M
shoulder 13.5 | bust 30 | hip 40 | length 29.5 | sleeve length 20
Material: Lace
Description : Butang pada baju dan tangan hanya dummy/sebagai accessories. Lace yg agak jarang walau ada lining, kena pakai inner di bahagian dalam. bahagian tangan tak berlining.
Price: RM45
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
Boleh juga dipakai bersama skirt labuh, jadi macam baju kurung moden pula.
alamak takde pulak gambar contoh pakai dgn skirt hehe.
boleh juga dipadankan dgn pario bercorak. 

 2353 Black SOLD OUT

2354 White SOLD OUT

2355 Cream SOLD OUT

tiga button di tangan sebagai accessories. Baju ni kain jarang, walau ada lining (kecuali di tangan)

25 comments:

  1. salam. sy xreti & xpaham lah mcm mane nk order. sy baru nk masuk 18 & ade ambank je. then, if sy nk ambik bju dekat bndr bru bangi tuh jauh pulak. mcm mne ye ? sy mmg nk beli bju kt butik ni tp xtau care nye cmne

    ReplyDelete
  2. salam sis bahiyah,

    memula sis isi order form sebelah kiri blog, nnt kami akan reply emel utk confirmkan order sis & total & no account. kemudian lepas dpt invoice, barulah sis boleh buat payment. sis boleh guna cash deposit machine. kalau guna ambank pun boleh tp duit akan ambil masa 3 hari utk clear, item sis akan dipost selepas duit clear. thanx dear.

    ReplyDelete
  3. baju cm nie kat butik d kelantan pun ada kan?

    ReplyDelete
  4. kat kelantan pun ada, tapi kami tak pasti masih available atau pun dah habis.

    ReplyDelete
  5. salam sis dyla,

    color black & cream masih available

    ReplyDelete
  6. kak cream color ade lg? color ape ade lg??

    ReplyDelete
  7. dress itam sy da smpai....cntik sgt! thanx2!
    byk2 la update bju cntik2 ea....

    ReplyDelete
  8. thanx sis anis, next time bole shop dgn kami :)

    ReplyDelete
  9. sis, takde restock ke?nak sgt2... (=

    ReplyDelete
  10. sis, restock pleaseee. Nk sgt2 yg ni

    ReplyDelete
  11. arghh..jadi skt hati tgk dress ni..nak!!!!plss..amek katne dulu??T__T nak nanges niii..

    ReplyDelete
  12. heheh harap bersabar. nanti kami buat lagi design yg mcm ni :)

    ReplyDelete
  13. sis~restock please..
    sy br tgk blog ni trus berkenan ngn dress ni..super duper cute!!

    ReplyDelete
  14. if dress ni jadi dress labuh pn mesti cun kan? cuma bg cadangan. yang ni pon sangat cantik.

    ReplyDelete
  15. ada lagi x? long sleeve lace, xpanjang pon xpe... bagi tahu yer...
    thanks

    redribbonboutique@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. ada lagi tak?please emel to msyanaz@gmail.com..tq..

    ReplyDelete
  17. klu ada restock,inform pls..
    farinmurni.blogspot.com...tq

    ReplyDelete