Jan 21, 2011

my BFF Contest Updates

Salam dearies yg hebat-hebat belaka,

Tahniah kepada semua yg terpilih. Sue dgn Dhania kat sini rasa happy sangat sebab dpt menggembirakan sis semua dgn menganjurkan my BFF Contest ni. Tak sangka betul ramai sungguh yg hantar gambar. Even dah tutup penyertaan, masih ramai lagi yg hantar.

Maaflah kami terpaksa cepatkan tarikh tutup penyertaan, sebab dah bertimbun-timbun gambarnyaa. Nak bagi lebih peluang kepada yg hantar awal. Kami harap sis yg tak sempat join tu janganlah berduka lara. InsyaAllah kita buat lagi my BFF Contest kedua nanti (kalau eightDesigns ada budget hehee =D).


Tak semua gambar yg dihantar kami upload kat facebook. Semalam pertama sekali kami pilih 70 gambar yang menarik, kemudian yg selebihnya diambil secara random. Memang susah sebenarnya nak pilih sebab semuanya bagus-bagus. Harap jgn ada yg berkecil hati pula. Contest ni kan utk kita happy-like-like.


Kalau gambar sis masuk lambat sikit jangan risau, sebab beza masa hanya beberapa jam saja. Banyak gambar yg masuk awal tapi takde like pun lagi. Yang penting sis promote seperti yg kami cadangkan ye.

eightDesigns dah memutuskan untuk memberi hadiah tambahan;
RM10 shopping vouchers untuk Top 50 winners. 
Shopping voucher eightDesigns ni evergreen. Tiada tarikh luput.

Hadiah yang lain kekal seperti dalam banner my BFF Contest sebelum ini.


Tarikh tutup untuk like-like-like: 15 Feb 2010 (muktamad)

Semoga my BFF Contest ni dapat memberi manfaat dan muhibbah untuk kita semua! yes lah!

jom like gambar mereka.

p.s nampak mcm color logo Tesco aje kan tuuuu hehe belasah je.

hugs,
sue and dhania  (^_^)

2 comments:

  1. time kasih ye sbb memilih saya.. sue and dhania.. time kasih byk2..

    ReplyDelete