Jan 7, 2011

my BFF Contest


salam semua cik-cik dan puan-puan yg cantik,

mari join my BFF Contest ! atau lebih tepat lagi My Best Friend Forever Contest!

Menangi hadiah keseluruhan bernilai RM2060. yes! yes! yes!



Caranya: 
-pilih gambar kamu bersama kawan-kawan rapat kamu. samada gambar berdua atau ramai. yang penting, mereka adalah BFF kamu! pilih gambar yg paling menarik. pilih 1 keping gambar yg terbaik sahaja.
- emailkan gambar tersebut, nama penuh, dan facebook kamu kpd order@eightdesignsboutique.com
- kami akan masukkan gambar kamu kat facebook fan page eightDesigns
- gambar yg dapat like/undi terbanyak akan menang mengikut susunan hadiah!

Syaratnya:
- BFF kamu mestilah seorang perempuan. hehe. takmau gambar bersama boyfriend/suami :p
- kamu dan BFF kamu mestilah berpakaian sopan. tak kesah la baju yg kamu pakai tu beli kat mana-mana pun. asalkan berpakaian sopan je. errr baju sleeveless tidak dibenarkan. jika kamu/bff kamu seorang yg freehair pun boleh join contest juga :)
- gambar yg posing gile2 dan kelakar dialu-alukan =D
- like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia.
- hadiah shopping voucher eightDesigns dan penginapan di hotel Crowne Plaza Mutiara KL tidak boleh ditukar dgn wang tunai. eightDesigns berhak mengubah hadiah yg ditawarkan tanpa sebarang notis.
- hadiah penginapan di Crowne Plaza Mutiara KL mestilah ditebus dalam tempoh 3 bulan dari tarikh keputusan diumumkan
- eightDesigns berhak membuat sebarang perubahan kepada pertandingan ini.

Tarikh tutup penyertaan: 30 Januari 2011
tempoh mengundi akan diberitahu kemudian :)

apalagi? mari meraikan BFF sempena tahun baru! mari join contest sekarang!
sebarang pertanyaan boleh email sue@eightdesignsboutique.com :)        

xoxo the eightDesigns family =D                                    

9 comments:

  1. Sis, nanti saya mahu join tau, sangat menarik kontest ini. i loikeee!! ^__-v

    singgah sebentar di :

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ala.. Br je nak masuk n ltk gmbr me n my hubby, coz he's my bff dr zaman varsiti smpi la skrg kami menikah. huhuhu. Kami mmg sekepala. Btw, eightdesign nye baju n tdung mmg cntik.. I viewed this blog at my blog(^.^)

    ReplyDelete