Jan 18, 2011

Plus Size Shirt - Faizan ALL SOLD OUT

Faizan

Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 15.5 | bust 38 | hip 38 | length 29 | sleeve length 22
Material: Cotton
Description : basic shirt, plus size lebih kurang macam tops Zuraida. cuma kain shirt Faizan ni tak nipis sgt macam Zuraida. ada 2 poket di bahagian depan.
Price: RM49
Free delivery via Pos Laju

Faizan shirt match dgn colorful shawl, nampak menarik.

2336 Dark Grey/Green SOLD OUT


 2337 Black SOLD OUT

Yan is wearing Faizan shirt in grey.



9 comments:

  1. mcm best je bju nih

    ReplyDelete
  2. salam sis,

    best dear, boleh order :)

    ReplyDelete
  3. bape ari ye blh dpt?

    ReplyDelete
  4. salam dear,
    ni sedikit info:

    Penghantaran melalui Poslaju dibuat seperti berikut:
    Bayaran yg diterima dan diberitahu sebelum 12 tengahari waktu bekerja : Penghantaran hari yg sama
    Bayaran yg diterima dan diberitahu selepas 12 tengahari waktu bekerja: Penghantaran hari bekerja berikutnya.
    (Barangan yg dipesan akan tiba dalam jangkamasa 1 hingga 3 hari bergantung kepada servis pihak Poslaju Malaysia).

    Waktu bekerja eightDesigns:
    Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang.
    (Sabtu, Ahad, dan cuti umum: tutup)

    ReplyDelete
  5. dark grey ada 1 helai saja skrg. last piece =D

    ReplyDelete