Jan 24, 2011

Puff Sleeved Crop Cardigan (ALL SOLD OUT)

All sold out now. Next restock will be in early April 2011. Please subscribe via email to receive eightDesigns latest updates. Subscribe here:http://www.feedblitz.com/f/?Sub=422068


Amanina

Measurement(inches'):
Free size
fits S and M
shoulder 14 | bust 34 | length 16 | sleeve length 22
Material: Knitted Quality Cotton 
Description : Kain mcm knitted cardigan, tapi lebih elok kualiti. Butang pada baju dan tangan hanya dummy/sebagai accessories.
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan menggayakan puff sleeved crop cardigan dengan skirt pendek.

2342 black SOLD OUT

2343 red SOLD OUT

26 comments:

  1. puff sleeve cadi nie, bole minx kurang x?? hehehe

    ReplyDelete
  2. salam sis,

    harga semua adalah tetap ye dear :)
    tapi sekarang dah ada free postage mmg berbaloi :)

    ReplyDelete
  3. salam.. nk tanyer cardi ni kain die berat x? kalau pakai nmpk jatuh/terletak x?

    ReplyDelete
  4. salam hana,
    cardigan ni kain dia berat. memang terletak. stretchable juga since dia knitted.
    tapi cardigan ni dah tinggal sikit sgt, tgk nnt dlm bulan March kalau kami boleh restock ye. tq :)

    ReplyDelete
  5. yang merah ada lagi tak? -jie-

    ReplyDelete
  6. soldout sume dh ke???..huhu..

    ReplyDelete
  7. ade restock x yang ni...

    ReplyDelete
  8. maybe ada restock dlm bulan april. tapi kaksu tak berani nak janji juga. dia akan usahakan, katanya hehe

    ReplyDelete
  9. yg wrna merh 2,memg xde dh ke?skirt 2 ade lg x?

    ReplyDelete
  10. nak yg warna merah tu lah. bile agaknye boleh restock ye?

    ReplyDelete
  11. erm...nk oder ciap2 blh utk bln restock april ni...hihi

    ReplyDelete
  12. klu nk oder ciap2 utk yg restock april ni blh??hihihi

    ReplyDelete
  13. heheheee.. kine tunggu stock sampai dan diupdate dkt blog baru boleh order sis ^_^

    ReplyDelete
  14. cantek nye baju2 kat cni..nak beli yg Puff Sleeved Crop Cardigan tu..

    ReplyDelete
  15. hye dear. sorry these cardigans are All sold out now. Next restock will be in early April 2011.

    Please subscribe via email to receive eightDesigns latest updates. Subscribe here:http://www.feedblitz.com/f/?Sub=422068

    ReplyDelete
  16. nk yg wane merah nie.... uuuuu... skirt skali... nk...... klu da ade PM plzzz....

    ReplyDelete