Jan 24, 2011

Skirt Pendek sebagai Extender (ALL SOLD OUT)

Skirt pendek

Measurement(inches'):
Free size
fits S and M
waist 25" (can be stretched to 30")
Material: kain denim yang nipis. lebih nipis drp seluar jeans. 
Description: Pinggang ada getah, boleh stretch.
Price: RM29 (best buy)
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
*warna dalam gambar sedikit berbeza dari produk sebenar*

Yan menggayakan skirt pendek dengan crop cardigan. 
Jika sis pakai baju singkat, boleh padankan baju dengan skirt ni sebagai fungsi extender.
Pakai skirt pendek untuk melabuhkan baju yang singkat,  nampak lebih sopan juga elegan :)
Belt yg ada tali dan getah tu memang dah attached sekali dgn skirt. dia dah jahit siap-siap.


2344 pale blue SOLD OUT

2345  blue-black SOLD OUT

2346 blue SOLD OUT

2347 black SOLD OUT

25 comments:

  1. Im interested in buying the red cardi and the skirt. in your opinion, skirt colour apa yg plg sesuai untuk red cardi tu ye? hehe :) thanks!

    ReplyDelete
  2. serious chantek skirt nie sis,
    still ade lg kew ?
    mcmne nk booking ? pls3 reply me :) tq.

    ReplyDelete
  3. sis,

    red cardi sesuai match dgn skirt hitam. kemudian pakai jeans biru pula, nampak lebih cantik. jeans tu biarlah yg slim cut.

    skirt ni memang ada stok lagi sebab kami amik stok banyak :) kalau nak booking, isi aje Order Form di sebelah kiri blog ni. thank you sis :)

    ReplyDelete
  4. skirt and cardi yang order dah sampai. thanks :)
    happy sangat!

    ReplyDelete
  5. salam sis dyla,

    masih available :)


    salam sis sharashira,
    welcome sis!

    ReplyDelete
  6. leh bagi tak maximum measurement utk extender ni....takut tak muat la..TQ

    ReplyDelete
  7. i nak order skirt ni

    ReplyDelete
  8. kalau nak order just isi form je kan? berapa hari boleh reserved eh?

    ReplyDelete
  9. salam, sis skirt ni ad lg x..??
    serious buyer..

    ReplyDelete
  10. salam zulfa :)

    ada lagi, tinggal 2 color seperti yg sis dah update dlm post dia ye :)

    ReplyDelete
  11. y 2347 tu xde stok baru lg kew..?? klu ly really nk that one..

    ReplyDelete
  12. red cardi ue still available tak ?

    ReplyDelete
  13. 2347 dah xrestock ke? huhu, cantik..

    ReplyDelete
  14. nak 2347 jugak..da restock x?

    ReplyDelete
  15. hi....an inquiry....
    2344 pale blue is it still available???

    ReplyDelete
  16. la da sold out ke? br nk beli.. ala xrestock ag ke?

    ReplyDelete
  17. nak yang nie....2345 blue-black! xde restock ker??

    ReplyDelete
  18. yang dah sold out xad restock ker? nak yang polkadot nie la..

    ReplyDelete
  19. skirt polka dot ni ade lagi tak

    ReplyDelete
  20. skirt polka dot ni dah takde sis.

    ReplyDelete
  21. Takde jual yg plain hitam tp kain jenis material mcm dlm 2347 ke?

    ReplyDelete