Feb 21, 2011

Boyfriend Shirt - Siti (RESTOCK) (ALL SOLD OUT)

Siti

Measurement(inches'):
Free size
fits M to L
shoulder 15 | bust 37 | hip 38 | length 28 | sleeve length 23
Material: Thin Cotton
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai. Kain nipis dan ringan. Best!
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju


*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan menggayakan boyfriend shirt, simple tapi tetap nampak cantik. 
ada tiga warna yang cantik menawan :)
2356 Red SOLD OUT

2357 Dark Purple SOLD OUT

 2358 Green SOLD OUT

Boyfriend shirt match dengan plain shawl, simple tapi tetap manis.  

12 comments:

  1. sis,na beli yg 2356..ada x saix L??

    ReplyDelete
  2. nak tanye kalau gi beli kat kedai bole tak? bole try kt kedai kan?

    ReplyDelete
  3. boleh eyra. dipersilakan. kedai di bangi dan Kota bharu

    ReplyDelete
  4. nk tnye..kalau saiz kecik cmne eh?
    boley tukar kew??

    ReplyDelete
  5. boleh tukar dlm tempoh 14 hari tapi kos postage akan ditanggung oleh pembeli, sis boleh refer measurement yg disediakan

    ReplyDelete
  6. still available ag x shirt nih?

    ReplyDelete
  7. ala akak lambat jumpa la block ni.....cardigan yg merah dan biru tu dah abis stock ke?

    ReplyDelete
  8. Yg ni tak restock lg ke...cntik sgttt

    ReplyDelete
  9. tak restock sis. tapi eightDesigns selalu ada design baru utk checkered shirt mcm ni.

    ReplyDelete