Feb 28, 2011

New Arrival Boyfriend Shirt - Fifa (ALL SOLD OUT)

Fifa

Measurement(inches'):
Free size fits M to L
shoulder 16 | bust 38 | hip 38 | length 28 | sleeve length 23
Material: Thin Cotton
Description : design yang ni lebih kurang sama macam boyfriend shirt - Yan, cuma kain cotton boyfriend shirt Fifa ini lagi nipis dan ringan tapi tak jarang. jadi tak perlu pakai singlet atau inner
Price: RM45
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D


*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 2359 Red SOLD OUT

 2360 Dark Blue SOLD OUT

 Bahagian belakang ada button

Color red pun nampak cantik juga, yang ni di match dengan tudung awning Hajjar 2407 Grey Blue


 Color baju agak gelap namum di match dengan tudung cerah, nampak manis.

Kalau suka boleh LIKE ;)

2 comments:

  1. bila nk restock 2360 Dark Blue?... i nak order..

    ReplyDelete
  2. hi nurul :)
    setakat ni takde restock. eightDesigns akan keluarkan bf shirt design lain pula.

    thank you :)

    ReplyDelete