Feb 28, 2011

New Arrival - Harem Pants

Harem Pants


Measurement(inches'):
Free Size
Fits M to XL
Material: lycra yg berkualiti tinggi. bukan lycra mcm kain tudung, tapi yg ni lain sikit. kain berat sikit.
Description : Harem pants or harem trousers, also known as parachute pants, are women's baggy long pants tapered at the ankle, with side flaps on the hip that button at the waist area.- Source : Wikipedia. 

Price: RM63
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D


*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
*warna dalam gambar sedikit berbeza daripada produk sebenar*
 
1947 Blue AVAILABLE

 1948 Black SOLD OUT
 Yan pakai harem pants color black
Kalau suka boleh LIKE ;)

8 comments:

  1. dear, black tu akan re-stock tak?

    ReplyDelete
  2. same Question, yg hitam tu ada restock tak??TQ

    ReplyDelete
  3. nak tny, ada lagi tak harem hitam? tq

    ReplyDelete
  4. harem pants hitam ade re-stock x ?

    ReplyDelete
  5. harem pants hitam xde re-stock?

    ReplyDelete
  6. nk tnye de lg x harem pants black color tu?

    ReplyDelete
  7. hi Ammiza,
    harem pants black yg ni dah habis, not restockable. tapi ada stok yg baru, harem pants juga cuma design lain sikit. tunggu kemunculannya dlm 2 minggu lagi ok :) insyaAllah dlm hujung bulan april 2011

    ReplyDelete
  8. colour ape lagi still available? serious buyer

    ReplyDelete