Feb 21, 2011

New Arrival Shirt - Afiqah (ALL SOLD OUT)

Afiqah

Measurement(inches'):
S:  shoulder 14 | bust 29 | hip 28 | length 24 | sleeve length 22
M :  shoulder 15 | bust 30 | hip 30 | length 24 | sleeve length 23
L : shoulder 15.5 | bust 33 | hip 32 | length 24 | sleeve length 24 
Material: Mixed Cotton
Description : Cutting baju ni agak kecil (rujuk measurement), shirt and singlet not attached together, lace di bahagian dada dan belakang, di bahagian lengan bergetah (rujuk gambar). baju ni ada size samada S, M or L.
Price: RM65
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
Comes in two pieces, baju dan singlet. Baju ni agak singkat, tapi bila dipadankan dgn singlet yg lebih labuh yg beropol di bahagian bawah baju tu, baju nampak lebih labuh, menggunakan singlet sbg fungsi extender. Bahu ada puff sikit. Perhatikan juga bahagian lengan yang dibuat daripada gabungan dua jenis kain.  Memang stylish dan terkini! -klik gambar untuk view lebih besar, kemudian klik lagi sekali jika cursor kamu bertukar kpd magnifying glass. =D
 Bahagian lace agak jarang tapi dengan memakai shawl agak labuh dapat menutupi bahagian yang jarang ataupun shawl di selitkan di bahagian dalam. Cutting agak kecil, refer kpd measurement yg disediakan. Sesuai dipakai ke ofis ataupun casual.

 One of eightDesigns customer yg sgt sporting, Cik Hawa menggayakan shirt lace color brown match dengan clincher lagi. Bergaya kan? :)  Gambar diambil di butik eightDesigns Bdr Baru Bangi.


2371 Brown ALL SOLD OUT


2372 Black ALL SOLD OUT

untuk order, sis boleh mengisi Order Form (dgn lengkap dan betul) di bahagian kiri blog eightDesigns ini. Order akan dijawab dalam tempoh 2 jam jika diterima ketika business hours iaitu Monday - Fri 10.30am-7.30pm. Order yg diterima selepas business hours akan dijawab pada hari bekerja berikutnya. Penghantaran dibuat setiap hari dengan Poslaju. eightDesigns pantas dan berkesan!

13 comments:

  1. alamak..cantiknyaa.... haii kene tunggu gaji nieyhhh

    ReplyDelete
  2. singlet labuh ropol 2 xjual asing2 ea?

    ReplyDelete
  3. warna hitam stil avalbe x??

    ReplyDelete
  4. bole x nk beli singlet ropol tu je?? sbb baju mcm yg kat luar tu dh ada dh... bley pakai ngan singlet ropol labuh tu je kalo jual.... please....

    ReplyDelete
  5. tak dpt la dear beli singlet ropol sahaja. sebab dia datang sekali. emmm sorry ya huhuu

    ReplyDelete
  6. omg minat sgt..ade brape lg yg available?

    ReplyDelete
  7. ade ag x saiz L...hopefully ade..mna sgtt...

    ReplyDelete
  8. Salam sis,

    Nak tanya, model pakai saiz ape yep? Senang sikit nak anggar nak beli saiz ape, huhu..

    Time kaceh!

    ReplyDelete
  9. wane coklat tu size ape yg tggal ?

    ReplyDelete
  10. bile nk restock sis??? heee

    ReplyDelete