Feb 21, 2011

Plus Size Shirt - Fariza II (ALL SOLD OUT)

Fariza II

Measurement(inches'):
M : shoulder 15 | bust 40 | hip 40 | length 30 | sleeve length 22
L : shoulder 15.5 | bust 41 | hip 40 | length 30 | sleeve length 23
XL : shoulder 16 | bust 42 | hip 40 | length 30 | sleeve length 23
XXL : shoulder 16.5 | bust 44 | hip 44 | length 30 | sleeve length 23
Material: Cotton
Description : 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju


*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 2418 Red
size M SOLD OUT
size L SOLD OUT
size XL SOLD OUT
size XXL SOLD OUT

 2419 Black

size M SOLD OUT
size L SOLD OUT
size XL SOLD OUT

size XXL SOLD OUT

Shirt lebih kurang macam Fariza shirt yg dah sold out hr tu cuma beza dari jenis kain. Kain Fariza II ni cotton jenis tegap sikit. Pastu jalur dia lebih halus. Tudung express juga pula boleh beli kat sini

Fariza II ada dari size M to XXL!
Besar betul baju ni dgn Yan (model), terpaksa pin kat belakang walaupun Yan dah pakai saiz M. Baju Fariza II ni memang untuk plus size.

2 comments:

  1. sis...ni kalu ada restock bgthau yer

    ReplyDelete
  2. yes dear. tapi yg ni takde restock. tapi kami dah ada restock yg Shirt Fariza yg ni:

    http://www.eightdesignsboutique.com/2011/02/long-stripey-shirt-fariza-restock.html

    esok 25 apr baru nak launch restock baju Fariza ni. :)

    ReplyDelete