Feb 14, 2011

Shawl Design Kerinting - Balqis

Measurement(inches): width 15 | length 62
Material: Silk and Polyester
Description : design kerinting di bahagian tepi keseluruhan shawl nampak lebih bergaya. inner neck NOT included.
Grab now for only RM23
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
  2396 Yellow/Grey SOLD OUT

boleh digayakan macam tudung siti. perlu dipakai bersama anak tudung inner neck. tambahkan sepit di sebelah kanan atau kiri, nampak lebih kemas, manis dan ceria sangat :) Yan pakai sepit bercorak bintang =D


 2397 Black/Grey SOLD OUT

 2398 Blue SOLD OUT

 2399 Pink/Purple SOLD OUT

 2400 Polkadot Brown AVAILABLE

 2401 Polkadot Purple SOLD OUT
 2402 Polkdadot Light Blue AVAILABLE

2417 Purple-Grey-White SOLD OUT
Color macam  2399 Pink/Purple cuma yg campuran purple, grey and white sikit-sikit.


untuk tutorial cara pakai shawl ni, dengan hanya menggunakan 1 pin dalam masa 3 saat,  boleh klik kat tutorial ni :)

8 comments:

  1. Shawl Design Kerinting - Balqis
    code 2398 blue still ade lg tak?

    ReplyDelete
  2. nak yg 2402 polkadot lite blue

    ReplyDelete
  3. shawl design kerinting-balqis code239 ade restock tak???coz nak order satu la..

    ReplyDelete
  4. saya nak tya anak tudng warna hitam tu berapa ye...dan saya nak tahu byaran sekali
    blh bg tau x .....

    ReplyDelete
  5. sis boleh click disini
    http://www.eightdesignsboutique.com/2011/08/el-zahraa-neck-inner-cover.html

    ReplyDelete
  6. Salam eightDesign...shawl yg ni 2397 Black/Grey masih available ke?? tq ^^

    ReplyDelete
  7. seperti yg tertulis di atas, item dah sold out.

    ReplyDelete