Feb 14, 2011

Tudung Ekspress berawning - Hajjar (ALL SOLD OUT)

Salam darlings,
pertama kali eightDesigns nak jual tudung ekspress. boleh tengok mana design yg sesuai dgn kamu ye. semuanya cutting terletak atas bahu, jadi tak perlu lagi pin kan di bahagian belakang tudung ye. dalam gambar tak berapa cantik sebab lighting tak kena masa ambik gambar. tapi kat luar lebih cantik, insyaAllah =D

kesemua awning tudung ni labuh dan besar, muka kamu nampak lebih bujur dan cantik. kesemuanya saiz M. corak bentuk V pada tudung ni memberi ilusi badan kamu lebih kurus =D

Harga pengenalan RM46 sahaja
Free Delivery via Poslaju. 
tiada bayaran tambahan di eightDesigns untuk tudung secantik ini.


*sila klik gambar untuk view lebih besar
2403 Cream SOLD OUT
design kerinting di bahagian tepi yang merupakan design terkini =D .kain yg plain itu cotton, dan kain yg bercorak polkadot tu chiffon. kain chiffon polkadot dijahit di atas kain cotton, menjadi 2 layer, jadi tudung ekspress ni tak jarang. selamat dipakai bila-bila masa=D. warna cream sesuai dipadankan dengan pelbagai warna baju.

2404 Grey SOLD OUT



 2405 Black SOLD OUT
yg ini corak polkadot besar sikit. model pakai saiz M.

2406 Black
corak polkadot kecik. available size M, tapi dlm gambar model pakai saiz S. saiz M yg ni sama cutting dengan 2405 black di atas.

2407 Grey-Blue  SOLD OUT
 yg ni freesize, tapi sesuai utk saiz M juga, boleh cover dada :) nampak lebih sopan gitu

 2408 Red-Grey SOLD OUT
bahagian warna merah tu kain cotton. manakala bahagian warna grey tu kain denim. awning juga kain denim. amat classssss. selamat menjadi kurus dgn bentuk V pada tudung-tudung ni hhehe

 2409 Light Blue SOLD OUT
kain yg berwarna biru dan kuning tu cotton, manakala yg plain biru tu kain denim. warna lebih cerah dan ceria. amat cantik !

 2410 Purple-Blue SOLD OUT
design yg ni lebih kurang yg atas, cuma tudung ni ditambah dengan button pada bahagian awning, nampak lebih eksklusif !

 2411 Denim SOLD OUT
tudung ekspress yg ni 100% denim. all black. boleh dipadankan dengan baju pelbagai warna.


untuk order, silalah isi Order Form di bahagian kiri blog ini. stok tudung ni limited ye sis. 
happy shopping ^-^

3 comments:

  1. Salam Sis,

    Received the goods in good condition last tuesday. Thank you so much..
    suke sgt tudung xpress tu cos design dier cantik sgt n ramai colleague sy yg berminat..hehe..n of course sy syorkan beli kat eight designs
    any way,bile new design for tudung xpress nk di upload?x sbr nih..
    baju tebal tu pon best sgt..anyway keep up the good work...
    I've had a wonderful experience dealing with you guys. You can be sure that there will be a repeat order frm me soon..=)

    ReplyDelete
  2. salam sis shyda,
    thanks a lot for the kind words :) really really appreciate this =D

    ReplyDelete
  3. takde restock utk black clr ke?TQ

    ReplyDelete