Feb 14, 2011

Tutorial - cara pakai shawl - Shawl Eksklusif

Share
Salam sis,

cara ni senang saja. tapi ramai juga yg tak pernah cuba kan.

1. letakkan shawl eksklusif di atas kepala. satu bahagian lebih panjang, dan bahagian lagi satu lebih pendek. Pinkan di bawah dagu. Tak perlu lipat dulu bahagian muka sebelum pin.

2. Bahagian yang panajng dililit ke belakang, dah dibawa ke pipi kiri. Ambil satu pin jarum peniti, dan pinkan ke pipi.

3. Boleh juga ditambah dengan aksesori sepit mcm Yan.

4. bahagian yg pendek di bawa ke bahu arah bertentangan, dan di pinkan. Kemas-kemaskan sedikit ketika pin.

5. Dah siap! cantik tak?

Shawl Eksklusif ini boleh dibeli di sini.

p/s: dipersilakan copy dan guna tutorial ini di blog bersama rakan-rakan, cuma kami harap sis dapat credit/ link kan kembali kepada eightDesigns ya. ^_^
.

10 comments:

  1. Macam Mana nak pakai cara hijab yg lain?

    ReplyDelete
  2. nak beli tudung itu leh x. cantik sgt warnaye

    ReplyDelete
  3. still available ke tudung ni? nape click kt link tu xbole ye? (Ee)

    ReplyDelete
  4. sorry dear, yg tudung ni dah sold out

    ReplyDelete
  5. ada pre-order takm miss??? (Ee)

    ReplyDelete
  6. emmm.simple.Nk cube ahh.tp,klau leh tutup dada.hihi.sori nk ceramah lak.^_^

    ReplyDelete
  7. boleh sis, bahagian depan tu dilabuhkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis ada lg tdung n? Email sy atiez_tiezrosly@yahoo.com

      Delete