Mar 23, 2011

Floral Dress - Nadila

Nadila

Measurement(inches'):
Free Size fits S to M  bust 31 | hip 41 | length 33 
Material: Mixed Cotton
Description : bahagian skirt ada double lining. cardigan not included. 
Price: RM39
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Yan wearing dress flora color blue match dengan half cardigan, straight cut jeans and tudung awning hajjar. Floral dress ni sleeveless, jadi selesa dipakai dgn long sleeve cardigan. Bahagian skirt ada double lining, jadi tak jarang.

yang ini pula, dress flora color pink di match dengan jeans, half cardigan and selendang kerinting balqis

2430 Blue

2431 Pink

Dapatkan floral dress ini dengan mengisi Order Form dibahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)

4 comments:

  1. Nak tanya, ada jual inner shawl yg macam color pink tu tak?(yang macam orang dalam gambar tu pakai dengan selendang kerinting balqis)

    ReplyDelete
  2. size baju ni x de yg besar lagi ke??

    ReplyDelete
  3. tak ada sis rina, semuanya free size :)

    ReplyDelete
  4. ada xdress yg ala-ala arab pnye...sye x ad idea nk pkai bju yg mcm mne tok dinner nty...huhu

    ReplyDelete