Mar 14, 2011

New Arrival Cardigan - Erna (ALL SOLD OUT)

Erna


Measurement(inches'):
Free size - fits S to M
shoulder 14 | bust 32 | hip 30 | length 28 | sleeve length 27
Material: Cotton
Description : simple cardigan dengan 2 poket di bahagian depan yang bergaya, agak fit dgn badan juga material cotton nipis dan tak panas.
Price: RM38
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

 Yan is wearing cardigan erna color black yang di match dengan simple shirt

 2423 Blue SOLD OUT
cardigan Erna tiada butang langsung, cuma dlm gambar sengaja dipinkan supaya nampak kemas.
sesuai match dgn singlet juga. singlet boleh view kat sini. dan juga sini.

 2424 White SOLD OUT

 2425 Black SOLD OUT
Siapa suka boleh LIKE =D

10 comments:

  1. yang kak yan pakai ni size pe ye?3 colors ni je ke yg available?

    ReplyDelete
  2. salam,

    sue, Cardigan Erna xde restock ke?? i like so much...

    ReplyDelete
  3. as salam....

    cardigan hitam ni restock lagi tak???

    ReplyDelete
  4. salam..cardigan kod 2425 Black 2 dah habis stok ke?

    ReplyDelete
  5. salam..kardigan back 2425 dh habis ke?

    ReplyDelete
  6. cardigan ni dah habis semuanya sis

    ReplyDelete
  7. xde restock ke cardi ni? ;(

    ReplyDelete
  8. Salam, nak tanya.tak ada stock ke cardigan warna hitam tu?

    ReplyDelete