Mar 14, 2011

Turtle Neck kembali lagi :)


Turtle Neck - Debbie


Measurement(inches) :
Free size : shoulder 14 | bust up to 32 | hip 27 | length 22 | sleeve length23
S size : shoulder 13 | bust 28 | hip 28 | length 28 | sleeve length 27
M size : shoulder 14 | bust 32 | hip 30 | length 28 | sleeve length 27
L size : shoulder 15 | bust up to 35 | hip 31 | length 20 | sleeve length 20.5
XL size : shoulder 16.5 | bust up to 40 | hip up to 35 | length 21 | sleeve length 21
  

Material: soft cotton, veeery comfortable


Harga : RM29 (masih sama seperti dulu)

Free Delivery via Poslaju (sekarang lebih jimat sebab free poslaju)

Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D

1577 black 
Freesize SOLD OUT
S size SOLD OUT
M size AVAILABLE
L size AVAILABLE
XL size SOLD OUT
Nota:  yg freesize ada cekak kat tangan, manakala yg size S hingga XL takde cekak.


778 white 
S size SOLD OUT
M size SOLD OUT
L size AVAILABLE
XL size SOLD OUT
Nota:  yg freesize ada cekak kat tangan, manakala yg size S hingga XL takde cekak.


1968 Purple 
Freesize SOLD OUT


 
1970 Pink 
Freesize SOLD OUT



182 Red
Freesize AVAILABLE

Siapa suka boleh LIKE =D

11 comments:

  1. Salam,
    Apa beza freesize dgn yg ada size tu......kalo t-shirt saya selalu pakai size L atau M atau kdg2 XL kalo cutting kecik, apa size yg saya boleh muat? tq

    ReplyDelete
  2. salam sis,

    beza yg freesize ada cekak kat tangan, manakala yg size S hingga XL takde cekak.
    sis boleh rujuk measurement utk size ye

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Tumpang tanya, saiz M ni still available ke?

    ReplyDelete
  5. nak tanya jugak ada lg ke inner2 ni?

    ReplyDelete
  6. menarik ni...hehe..selalu gak pi MFC so boleh la singgah. Can't wait!!

    ReplyDelete
  7. jemput datang :) lepas shopping boleh mkn MFC

    ReplyDelete
  8. yang black ade lg ke ?

    ReplyDelete
  9. yang black ada lagi. turtle neck ni EDZ sentiasa restock. ada size S hingga XL :)

    ReplyDelete