Apr 25, 2011

Cardigan Juita

Juita

Measurement(inches") :
S: shoulder 14 | bust 32 | hip 35 | length 29.5 | sleeve length 22
M: shoulder 15 | bust 34 | hip 36 | length 30.5 | sleeve length 22
Material : Cotton yg amat selesa.



Normal Price: RM 45
Raya Sale 30% discount
Price after discount: RM31
Free delivery via Poslaju.



*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
2321 Black  
SIZE S SOLD OUT
SIZE M SOLD OUT

2322 Light Brown  
Size S AVAILABLE 
Size M AVAILABLE 

model Norsyarehan menggayakan cardigan Juita black. 
labuh cardigan ni melepasi punggung. 
si pemakai tampak lebih sopan dan elegan :)

 nampak ceria dengan warna soft brown. tali dibiarkan begitu saja



Boleh order cardigan juita yg chantek ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

32 comments:

  1. yang hitam saiz m x ade lg ke???

    ReplyDelete
  2. wane itam ade saiz L x?
    harga brp eh?

    ReplyDelete
  3. maaf dear. cardigan ni eightDesigns buat utk size S dan M shj. harga RM45, free postage.

    ReplyDelete
  4. ada restock x?

    ReplyDelete
  5. ada restock x untuk warna hitam size M?

    ReplyDelete
  6. hi syafiqah :)

    cardi juita black size M akan restock next week :)

    ReplyDelete
  7. saya suka sngt cardi ni...nak beli..jenuh carik huhu saya nk SAIZ M warna hitam dan light brown

    ReplyDelete
  8. Salam
    Dear, saiz cardi ni memang ada sampai M aje ke? L ke XL ke mmg tak ada ke?
    kalu saya nk order ni cam na? tolong ek

    tq

    ReplyDelete
  9. Sye nk jugak XL . .amat berminat ni . .

    ReplyDelete
  10. klu beli 2 dpt murah x?

    ReplyDelete
  11. nk saiz M wane hitam..ader lg x??

    ReplyDelete
  12. salam...ada x lg cardigan black ni?..

    ReplyDelete
  13. warna hitam saiz M ada lagi tak??nak order satu la...

    ReplyDelete
  14. just bought this cardigan, baru je dpat smalam...suukee sgt coz even though bile pkai agak body fitting,still sopan coz its long...super like!!

    ReplyDelete
  15. salam,

    baru tgk cardigan ni. msh ada stok ke. Tak kisah warna hitam atau brown tp yang penting saiz S.

    tq :)

    ReplyDelete
  16. hi Keyna & Si Kidal,

    cardigan juita warna hitam masih available size S sahaja. manakala warna brown available size S dan M.

    boleh order ye. tq :)

    ReplyDelete
  17. sis,cardigan sy dh smpai..thanx,cantek tp yg kaler itam tu,button hiasan kt tali tu dh tercabut la..huhu

    ReplyDelete
  18. assalam... yg hitam size M ade lagi x?

    ReplyDelete
  19. assaalamualiakum? nk tnya saiz m tuk warna hitam ada lg x?

    ReplyDelete
  20. waalaikumsalam nani, juita black size M dah sold out.

    ReplyDelete
  21. sy sgt suka cardigan ni..tapi syg nye size sgt limited...huhu..lau ada saiz L kan bagus..:(

    ReplyDelete
  22. actually size M pun still boleh muat size L tapi boleh rujuk measurement dulu

    ReplyDelete
  23. ad lg x juita black size m..

    ReplyDelete
  24. salam...ada restock untk juita black or brown saiz m?
    lau da sy nk order...=)...klo kat kdai seri bangi da stock x?

    ReplyDelete
  25. warna hitam dah habis semua. warna coklat ada saiz S dan M :) kat kedai seri bangi pun ada juga.

    ReplyDelete
  26. sekarang pun cardi black ni dah x restock ke ?

    ReplyDelete