Apr 25, 2011

Long stripey shirt - Fariza is BACKKKK!!! (RESTOCK)

Fariza


Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 15 | bust 40 | hip 42 | length 32 | sleeve length 23
Material: Thin Cotton
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai. Kain nipis dan ringan. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
Model Norsyarehan (Yan) menggayakan kemeja jalur kaler brown dengan selendang plain.
simple tapi cantik :)
jalur menegak memberi ilusi badan kamu nampak lebih kurus dan tinggi  ^_^

ada poket beserta butang. jalur yg serong di bahagian bawah baju.

2348 black AVAILABLE

2349 blue SOLD OUT

2350 brown SOLD OUT

2351 grey SOLD OUT

2352 peach AVAILABLE

Boleh order shirt fariza yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

15 comments:

  1. yg nie kne pakai iner x?

    ReplyDelete
  2. cantik, tpi x de lagi besar ke? klw saiz besar sikit maybe sy muat dan AKAN BELI!~ :)

    ReplyDelete
  3. nak oder kaler brown lagi bole saiz xl..plz

    ReplyDelete
  4. ada size or free size tuk kemeja nie?

    ReplyDelete
  5. cantikk!! tapi sy nak yang 2350 brown saiz XL plz ade lg x?

    ReplyDelete
  6. ade lg x wane peach tu? ni free size kn?

    ReplyDelete
  7. salam ila,

    warna peach ada lagi sikit. yg ni free size, tapi agak besar. ila boleh tgk the exact measurement kat bahagian atas post ni ye. thank you :)

    ReplyDelete
  8. saya nk booked wrna peach..

    ReplyDelete
  9. ad lagi x kaler pink n saiz L? sy minatla kaler tuh.

    ReplyDelete
  10. akak , this one ade lagi tak?

    ReplyDelete
  11. kaler peach dah habis.

    utk yg size S & M, boleh prefer tengok Shirt Fairuz. link :http://www.eightdesignsboutique.com/2011/05/new-arrival-stripe-shirt-fairuz.html
    lebih kurang dgn shirt Fariza ni, cuma dlm size lebih kecil.

    thank you darlings :)

    ReplyDelete