Apr 12, 2011

New Arrival - Nisha Dress

Nisha

Measurement(inches'):
Ada 2 size sahaja : 
Free size: shoulder up to 15 | bust up to 34 | hip up to 44 | length 32 | sleeve length 22 (fits from M to L)
XL: shoulder up to 17 | bust up to 37 | hip up to | length 32 | sleeve length 22
Material: High Quality Cotton
Description : dress berpotongan ala-ala baby doll (kembang di bawah), kain stretchable, di bahu ada puff sleeved dan ada diamond di bahagian tengah/dada dress. bergaya!.   
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena in eightDesigns dress =D

Close up sikit bahagian depan, ada macam diamond ala-ala keronsang, nmpk eksklufif kan?. dress ni boleh pakai untuk dinner juga ^_^

2441 Black

XL AVAILABLE
FREE SIZE SOLD OUT

2442 Brown

XL SOLD OU
FREE SIZE SOLD OUT

2443 Green

XL SOLD OUT
FREE SIZE SOLD OUT

2444 Grey

XL SOLD OUT
FREE SIZE SOLD OUT

2445 Pink
XL AVAILABLE
FREE SIZE SOLD OUT

2446 purple
XL SOLD OUT
FREE SIZE SOLD OUT

Boleh order dress yg gorgeous ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh LIKE :D

17 comments:

  1. takde buat masa skrg sebab belum ada model yg sesuai :)

    ReplyDelete
  2. hi ... kalo nak book dulu macam mana ya?

    ReplyDelete
  3. salam faa,
    booking 3 hari shj. tapi kalau nak lebih dari 3 hari, kena byr RM10 deposit per item. tapi action ni tidak digalakkan ye :)

    ReplyDelete
  4. saiz xl ade ag??black color....

    ReplyDelete
  5. hitam, XL still available dear :)

    ReplyDelete
  6. XL n free saiz byk beza tak?klu biasa pki saiz L digalakkan amik saiz apa?

    ReplyDelete
  7. alaa.. semua XL :(

    ReplyDelete
  8. XL besar mne ye ? sye ske pakai XL . tanak ketat2 , XL besar atau kecik ?

    ReplyDelete
  9. 2444 Grey...yg ni ad restock lg x?....minat sngt2....

    ReplyDelete
  10. ada stock lagi tak yang free size, 2441 black?

    ReplyDelete
  11. macamana nak order ek? i nak xl black

    ReplyDelete
  12. Salam. Ada stock lagi tak? kalau restock boleh email saya?

    ReplyDelete
  13. stock available color pink and black sahaja ;)

    ReplyDelete
  14. salam..takda restock ke..? warna grey?

    ReplyDelete