Apr 12, 2011

New Arrival - Seri Polka Dot Shirt (ALL SOLD OUT)

Seri

Measurement(inches'):
Free size: shoulder 16 | bust 37 | hip 36 | length 25.5 | sleeve length 24
sesuai untuk size M dan small L 
Material: Mixed. 20% Leica, 80% Cotton
Description : shirt polka dot yang simple tapi selesa, ada 2 poket di kiri dan kanan. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

2436 Green SOLD OUT

2437 Peach SOLD OUT

Boleh order polkadot shirt yg gorgeous ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh LIKE :)

7 comments:

  1. baju nie labuh tak untuk lia yg tinggi 172cm

    ReplyDelete
  2. hi liya,
    baju ni labuh dia 25.5 inci. liya kena ukur dulu, tgk sesuai tak. thank you dear :)

    ReplyDelete
  3. Salam. Peach colour tu masih available ke? Hurm..lg satu yang green tu takde restock ke? Both colour cantik!

    -Izza-

    ReplyDelete
  4. hi Izza,
    peach color masih available, cuma yg ni satu poket je. design lain sikit kat poket. utk design yg sama eightDesigns akan cuba restock kalau dpt :)

    ReplyDelete
  5. Hurm maksudnya peach colour masih ada, but bukan design sama spt display ni? Boleh email saya tak yang poket satu je tu? Ini email saya: nizawati2@rocketmail.com

    Thanks ya! :-)

    -Izza-

    ReplyDelete
  6. Hopefully restock design ni. :-)

    -Izza-

    ReplyDelete