Apr 26, 2011

Plain Maxi Skirt Digayakan Oleh Maria Elena (ALL SOLD OUT)

(Zaza

Measurement(inches'):
Free size
length 36 inci 
Material: High Quality Cotton 
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai, tak panas. half double lining dan bergetah di bahagian pinggang. boleh dimacthkan bersama legging di bahagian dalam. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan Plan Maxi Skirt dimatch bersama Hanissa Leopard Print Cardigan

Plan Maxi Skirt match with Cardigan Love Elena color white

2453 Light Brown SOLD OUT
Match with Iffah Blouse color white dan belt not included

2454 Grey SOLD OUT



Nak gaya macam Maria Elena, boleh plain maxi skirt ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

15 comments:

  1. color yg di atas sahaja yg ada :)

    ReplyDelete
  2. org size xl muat x??

    ReplyDelete
  3. ni ada lagi tak ? i nak order color grey

    ReplyDelete
  4. ni ada lagi tak ? i nak order color grey

    ReplyDelete
  5. pinggang die getah kedut2?

    ReplyDelete
  6. masih ada kekosongan lagy tak untuk nak beli skirt nie? :)

    ReplyDelete
  7. masih ada kekosongan tak untuk beli skirt nie? :). berminat lha untuk memiliki skirt nie :).

    ReplyDelete
  8. skirt nie, masih blum sold out kan? rasa minat untuk nak beli lha :). macam mana caranya?

    ReplyDelete
  9. skirt ni kaksue dah order. InsyaAllah dlm pertengahan bulan Jun ni akan restock kat blog :)

    rajin2 tgk blog eightDesigns selalu ye sis. ataupun, lebih senang kalau subscribe aje kat sini: http://www.feedblitz.com/f/?Sub=422068

    ReplyDelete
  10. kalo direct g butik kt bangi..ada x stock ni semua ea?

    ReplyDelete
  11. cantikla.kedai kt bangi area mne n berdekatan dgn mne??

    ReplyDelete
  12. boleh refer disini sis isyika
    http://www.eightdesignsboutique.com/2011/12/edz-has-moved-to-seri-bangi-and-now.html

    ReplyDelete