Apr 25, 2011

Plus Size Denim Shirt - Elna digayakan oleh Maria Elena (ALL SOLD OUT)

Elna

Measurement(inches'):
Free size fits form size L to XL
shoulder 16 | bust up to 40 | hip 42 | length 32 | sleeve length 22
Material: Soft Denim 
Description :  
Price: RM65
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan shirt denim bersama jeans, nampak santai.
bahagian lengan boleh dilipat atau dibiarkan labuh. 

2446 Denim SOLD OUT

Design di bahagian belakang. shirt mmg loose tak ikut body.

Elna color denim tu dah sold out tapi item yang sama cuma color beza masih ada.
Color denim ni pekat sikit (seperti dalam gambar) hanya ada 2 pcs je lagi
2446 Denim II SOLD OUT


Boleh order plus size denim shirt elna yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

5 comments:

  1. maria elena ke jadi model skang..comel sangat ^_^

    ReplyDelete
  2. denim shirt nie ade berapa je? hee nak save duit dulu nie :)

    ReplyDelete
  3. heheh maria elena yg jadi model skang :) denim shirt ada dalam 30 helai je

    ReplyDelete
  4. sold out dah ke denim shirt ni?

    ReplyDelete