Apr 4, 2011

Puff Sleeved Crop Cardigan (RESTOCK) (ALL SOLD OUT)

cardigan yang ditunggu telah tiba. stok kali ni pun tak banyak sangat. 100 helai lebih shj.

Amanina (RESTOCK) 

Measurement(inches'):
Free size: shoulder 14 | bust 34 | length 16 | sleeve length 22
sesuai untuk size S dan M
Material: Knitted Quality Cotton 
Description : Kain mcm knitted cardigan, tapi lebih elok kualiti. Butang pada baju dan tangan hanya dummy/sebagai accessories.
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan menggayakan puff sleeved crop cardigan dengan skirt pendek.

2342 black SOLD OUT

2343 red SOLD OUT

2435 Electric Blue SOLD OUT
di match dengan singlet salha inspired from zara basic

Boleh order crop cardigan yg gorgeous ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh LIKE :)

37 comments:

  1. crop cardigan ni freesize sis. sesuai utk org yg selalu pakai saiz S ata M. utk lebih tepat, boleh tengok measurement dalam ukuran inci kat atas ye :)

    ReplyDelete
  2. saya dah order tuk letrik blue! hehe menunggu feedback dan sedia untuk membayar. =) canteekkkk kaler dia . (geram nk beli merah juge)

    ReplyDelete
  3. kak su.. available lagi ke kaler merah??

    ReplyDelete
  4. puff cardigan in black color nie availble lg x? ..

    ReplyDelete
  5. akk... reserve utk saye warne merah tu!! huhu.. tq~~

    ReplyDelete
  6. semua masih available, nak order? plz isi order form ye. thanx.

    ReplyDelete
  7. blh tak u design mcm niyh tp labuh..?

    ReplyDelete
  8. ada cardi kaler len lg x? kelabu ke..

    ReplyDelete
  9. hi dear, ada 1 helai kaler kelabu. tersesat dlm stok byk2 hehehe. kalau nak boleh la isi order form ye sis. ada 1 helai aje tu kelabu :)

    ReplyDelete
  10. all sold ke sis?

    ReplyDelete
  11. available lagi sis. warna black & red

    ReplyDelete
  12. saiz XL x de ke? WHY? hehehe

    ReplyDelete
  13. sis cardigen merah ada lagi tak?

    ReplyDelete
  14. kaler ape yg still available ag ye sis?

    ReplyDelete
  15. Sue, bila nak bawa masuk yang electric blue tu lagi? Aisey... terlepas pulak dah! -yatoque-

    ReplyDelete
  16. i na yang hitam . ade lagi ta ?

    ReplyDelete
  17. x restock dh ke??;)

    ReplyDelete
  18. salam..

    warna ape yg masih available?

    ReplyDelete
  19. warna kuning yg pattern sama macam 2453 ada tak

    ReplyDelete
  20. ms sy berminat dengan color hitam, masih ada lg x? pls reply asap. tq- faeizah

    ReplyDelete
  21. ala... pink and biru dah habis ke? nak booked boleh tak? pink and blue. :)

    ReplyDelete
  22. dear...Puff Sleeved Crop Cardigan ada stock lagiee takkk??

    ReplyDelete
  23. saya mau wane merah nie ada lg stok ndak???

    ReplyDelete
  24. kaler hitam still available??

    ReplyDelete
  25. sis tak nak restock lagi ke? cantik sangat lah..

    ReplyDelete
  26. tak ada. color yg available cuma yg ada gambar sahaja.

    ReplyDelete
  27. Hi,

    Untuk shoulder 14 inci tu inclusive jarak jahitan dari puff kiri ke kanan atau kelebaran shoulder orang yang boleh pakai?

    N masih boleh order bulan March ni?

    ReplyDelete
  28. masih ada stock tak??

    ReplyDelete