May 25, 2011

my BFF Contest 2 kini kembali!

 Salam sis,

Seperti yg dijanjikan, my BFF Contest 2 kini kembali dengan hadiah lebih menarik.

Hadiah bernilai RM4680 utk dimenangi oleh 73 orang pemenang! Yessss!! banyak peluang untuk menang!

Pastikan anda membaca semua info dengan jelas sebelum menyertai. Penyertaan yang lengkap hendaklah dihantar melalui email sahaja kepada : service@edz.com.my

Mari meraikan BFF kita! Jom join sekarang =D

Pengecualian: 
Semua pemenang daripada my BFF Contest 1 dahulu yang nama mereka tersenarai di link ini tidak boleh menyertai:  http://www.eightdesignsboutique.com/2011/02/my-bff-contest-result.html (bagi peluang kat orang lain pula)





































































Terma & Syarat eightDesigns my BFF Contest 2. (mesti baca)

  1. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berbilang bangsa, perempuan berumur 18 tahun ke atas sahaja.
  2. Semua pemenang daripada my BFF Contest 1 yang terdahulu seperti yang tersenarai di link ini tidak boleh menyertai: http://www.eightdesignsboutique.com/2011/02/my-bff-contest-result.html 
  3. BFF kamu mestilah seorang perempuan. Gambar bersama kawan lelaki/suami tidak diterima. 
  4. BFF kamu boleh terdiri daripada seorang ataupun lebih, tiada had bilangan.
  5. Gambar tersebut mestilah tidak menjolok mata. Berpakaian menjolok mata seperti sleeveless, shorts dan lain-lain tidak diterima.
  6. Gambar yg posing gile-gile dan kelakar dialu-alukan =D
  7. Dengan menghantar gambar, peserta contest bersetuju membenarkan eightDesigns menggunakan gambar tersebut sebagai hak milik eightDesigns.
  8. Like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia. Peserta yg menagih like dengan menukar like daripada orang di luar Malaysia atau melakukan sebarang abuse akan dibatalkan daripada pertandingan. 
  9. Hadiah shopping voucher eightDesigns dan penginapan di hotel Crowne Plaza Mutiara KL tidak boleh ditukar dengan wang tunai. 
  10. Hadiah penginapan di Crowne Plaza Mutiara KL mestilah ditebus dalam tempoh 3 bulan dari tarikh keputusan diumumkan iaitu sebelum 11 October 2011.
  11. Hadiah wang tunai & shopping voucher eightDesigns tiada tarikh luput. Boleh ditebus bila-bila masa.
  12. Tempoh like-like akan tamat pada 9 Julai 2011 pukul 12 tengah malam. Jumlah like yang bertambah selepas waktu tersebut tidak akan diambil kira.
  13. Keputusan juri adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan dilayan.
  14. eightDesigns berhak mengubah hadiah yg ditawarkan tanpa sebarang notis.
  15. eightDesigns berhak membuat sebarang perubahan kepada pertandingan ini tanpa sebarang notis.




Siapa suka contest ni boleh LIKE :)

52 comments:

  1. bess.. rase ingin join!! yuhuu

    ReplyDelete
  2. nape 18 tahun keats je ?? nk join jugak tapi xbuley :((

    ReplyDelete
  3. wahh..menarik ! yana nak join laah :)

    ReplyDelete
  4. camne nak join ek?kurang faham..kena buat entry dalam blog atau send gambar dekat emel? kalao boleh..gtau dkt blog yana ye sbb berminat sgt2 nak join ni :)

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. boleh masuk banyak kali tak?
    macam submit 2 gambar tp dengan kawan2 lain?
    :)

    ReplyDelete
  6. knapa undi hanya drp kwn2 yg tinggal di malaysia?rakan2 saya ada yg tinggal di luar negara kerana belajar..kiranya dorang xbleh like la?

    ReplyDelete
  7. hi sis!

    thx for all your responsesssss!

    candyss: kalau bwh 18 tahun susah sikit dik dari segi legal dll.

    laila: boleh masuk 1 kali je.

    aziha: actually kalau kalau berada di luar negara boleh undi. cuma kita taknak undi drp org yg takde kaitan dgn Malaysia. kan kat facebook ada org buat exchange likes dgn siapa2 ntah org luar Malaysia.

    ReplyDelete
  8. owh..statement tu cam meragukan..ok2..faham dah.thanx

    ReplyDelete
  9. hYe...
    dah j0in ur BFF c0ntest 2...
    thanks ya..!!
    ;)

    ReplyDelete
  10. a nice contest... but saya xbape stuju ngan contest yg guna totally vote like ni.. somehow contestant dpt byk like sbb dpt promote kat kwn2 die yg beribu2 or somehow org like sbb contestant tu famous ( famous blogger contohnye) sedangkan banyak lg gambar cantik boleh menang

    for me, it's nice kalau some portion of the results come from judges (let say 50%) baru lebih adil..

    well, just my 2 cents... honestly saya admit sy byk kali nak masuk contest mcm ni tp mengenangkan kawan sy xde la beribu2 & saya xfemes, maka xjd masuk...hehe

    ReplyDelete
  11. dah join , anta kat email dear . :))
    jom ler jenguk blog sy :)

    http://storyhatianna.blogspot.com/

    :))

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. yes! saya pon dah join...

    jenguk2 la my blog k. sila2..

    http://littlensa.blogspot.com/2011/05/my-bff-contest-2.html

    XXOO

    ReplyDelete
  14. ok sy dh join..opps lupa plak nk bg link blog..
    nie link blog sy...
    http://bbkiroro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nak tnya. pic yg di edit boleh tak?

    ReplyDelete
  16. salam. nk tnya. kalau nak edit2 gambar, boleh tak?

    ReplyDelete
  17. thanks sis! Nurul, pic yg di edit pun boleh. asalkan pic tu menjadi 1 keping sahaja. :)

    ReplyDelete
  18. rasa nak join
    okay selongkar gmbr sekarang juga

    ReplyDelete
  19. penyertaan telah di submit. nanti check eh.. TQ

    ReplyDelete
  20. contestant je ke yg kne 18 taon ke atas?kalau bff bkn 18 taon ke atas bleh x?

    ReplyDelete
  21. assalam. saya nak tanya kalau gambar kita cium bff kita bole ? dikira menjolok mata juga ke ?

    ReplyDelete
  22. assalam. saya nak tanya. kalau gambar kita cium pipi bff (perempuan) bole ? dikira menjolok mata juga ke ?

    ReplyDelete
  23. Salam...nk tnye... name, no tel, alamat and link fb tuh nak yg penghantar shj ke or sume yg ade dlm pic tuh???

    ReplyDelete
  24. kami joinnn your contest ;DD dah email..... da received?? hehehehehhehehe <3

    ReplyDelete
  25. joined..picture n info dh di emailkn..tq

    ReplyDelete
  26. adik hitam manis: kalau cium pipi BFF perempuan diterima :)

    ReplyDelete
  27. Riez Razali: name, no tel, alamat and link fb tuh nak yg penghantar shj :)

    ReplyDelete
  28. Nurul Ashikin: pic yg di edit boleh juga. asalkan gambar tu menjadi sekeping sahaja.

    ReplyDelete
  29. Aiza: thx for the comment & ideas dear. will do our best to come out with something different in future insyaAllah :)

    ReplyDelete
  30. nasib bek jwb dah soklan...dh lah ari nih last antr pic..hehe... tq

    ReplyDelete
  31. dh send dah.... hehehe... good luck untuk sume

    ReplyDelete
  32. yey!!! da join... hrp2 mng laa.... prize die soooo awesome... =D

    nyway, drop by to my blog...
    littleartsypaper.blogspot.com

    tq...

    ReplyDelete
  33. wah cantik.....kalau orang rumah tgk ni...pening lah suaminyer membayar,....hehehe

    ReplyDelete
  34. saya dah terlepas lah. boleh tak saya join ?plz!!! ni emel saya..fafa3391@yahoo.com. saya hantar gambar, if awak terima, masukkan ye. terima kasih.

    ReplyDelete
  35. alaaa,18 thn keatas je? hurmm , nak join :(

    ReplyDelete