May 10, 2011

New Arrival Button Shirt - Intan

Intan

Measurement(inches'):
S:  shoulder 13 | bust 30 | hip 29 | length 22.5 | sleeve length 25
M :  shoulder 14 | bust 32 | hip 30 | length 22.5 | sleeve length 25

L : shoulder 14.5 | bust 33 | hip 32 | length 22.5 | sleeve length 25
Material: Mixed Cotton
Description : actually shirt intan cutting agak kecil, better refer kpd measurement di atas sebelum pilih size ye. mmg sgt bergaya dengan puff sleeve shoulder, di bahagian lengan pun bergaya sebab ada button. sgt sesuai utk ke office mahupun if ada presentation, matchkan dgn seluar slack atau maxi skirt potongan duyung. cun habis!. tehehe.. 
Price: RM60
Free Delivery via Poslaju



Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


Yan memakai shirt Intan match dengan slack hitam.
Bahagian lengan dan bahu yang bergaya, di bahagian lengan ada button banyak, nampak lebih eksklusif. 
Simple tapi tetap bergaya, sesuai utk ke office atau if ada presentation pun boleh. Line hitam pada poket tu dijahit dengan lapisan kain baldu. Butang pun dibalut dgn kain baldu.

Bahagian belakang shirt Intan


Close up sikit details button kat lengan. 

Maria Elena memakai shirt Intan di match dengan skirt chiffon, macam shirt Afiqah yang dah sold out dulu. 
Di match dengan skirt Amani color black
Cuma kali ni skirt dan shirt dijual berasingan. 

2478 Brown 
Size S SOLD OUT
Size M SOLD OUT
Size L SOLD OUT

2479 Black 
Size S SOLD OUT
Size M AVAILABLE
Size L AVAILABLE


2379-1 White 

Size S SOLD OUT
Size M SOLD OUT
Size L SOLD OUT



Boleh order shirt intan ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

12 comments:

  1. ada full display picture for the white one?
    nak tengok, please...
    thank you! :)

    ReplyDelete
  2. sye nk yg warne coklt tu..de stok lg x.?

    ReplyDelete
  3. salam , yang kaler hitam still available kan ? yg mcm maria elena pkai 2 . tp baju 2 mcm mane yea ? skali skirt or asing ?

    ReplyDelete
  4. salam sis Fadeelah :)

    yg kaler hitam still available. baju ni asing2. jadi kena bli skirt berasingan ye sis.

    utk view skirt, boleh klik kat link skirt pada bahagian PRODUCT CATEGORIES kat kiri, atas blog ni. ataupun direct link kat sini: http://www.eightdesignsboutique.com/search/label/skirt

    ReplyDelete
  5. salam , sy da isi form tp xdpt feed back pun . hari2 tgk email xde pun . nak sgt yg tu :)

    ReplyDelete
  6. buat masa ni tak direstock semula :)

    ReplyDelete
  7. salam, sis,, bju ni x restock ke? nak sgt !! waaa

    anywy..klu free nti insyaAllah dtg kdai,,sy kat sek 1 je ~ huhu

    ReplyDelete
  8. color black size M dan L available dear :)

    ReplyDelete