May 10, 2011

New Arrival Checkered Shirt - Raina

Raina

Measurement(inches'):
Free size: shoulder up to 15 | bust 34 | hip 34 | length 24 | sleeve length 22
sesuai untuk size S dan M 
Material: 20% Leica dan 80% Cotton
Description : simpe check shirt, ada poket di bahagian dada, sleeve bole lipat utk jd quarter sleeve, material mmg nipis, tak panas dan jarang.   
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Maria Elena menggayakan checkered shirt Raina, nampak simple je kan? tapi tetap cun


Checkered shirt Raina boleh di mix match dengan skirt extender nampak bergaya macam Yan pakai ni

2474 Blue SOLD OUT

2475 Purple SOLD OUT

2476 Red SOLD OUT

Dapatkan shirt checkered Raina dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

1 comment: